Oneplus 12R satışa çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZCPS21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 703
Makaleler
1
Fiyat şaka gibi. Ben neden bu telefona 43K vereyim mesela. Tasarım desen berbat. Kameraları kötü duruyor. Hayır yani OnePlus telefona 42K verip ne yapabilirsin o telefonla? Hadi millet statü göstergesi için gidip iPhone bir sürü para veriyor onu anlıyorum da bunun neyine 43K verecekler merak ediyorum.

Eskiden bir algı vardı ya "OP Android'in iPhone'udur yaw, en iyisi odur he." tarzında. Bunun ekmeğini yemeye çalışmaya devam ediyorlar sanırım.

Eskiden bir algı vardı ya "OP Android'in iPhone'udur ya, en iyisi odur he." tarzında. Bunun ekmeğini yemeye çalışmaya devam ediyorlar sanırım.

OP kim kanka? Eskiden ne muhabbeti olabilir bu telefonun. Kimsenin bildiği ettiği yok zaten. İnsanların %80'i bilmiyordur böyle bir marka olduğunu.

OP kim kanka? Eskiden ne muhabbeti olabilir bu telefonun. Kimsenin bildiği ettiği yok zaten. İnsanların %80'i bilmiyordur böyle bir marka olduğunu.

OP = OnePlus... Eskiden, en azından OP 9 serisine kadar bütün seriler yazılımsal olarak IMEI kaydı yapılabiliyordu. O zamanlar alan, bir daha bırakmıyordu. O zamandan kalma bir algı var, OP en iyisidir diye...

Eskiden bir algı vardı ya "OP Android'in iPhone'udur yaw, en iyisi odur he." tarzında. Bunun ekmeğini yemeye çalışmaya devam ediyorlar sanırım.
OnePlus kurulduğundan beri ucuz, düşük fiyat odaklı cihazlar üreten firma değil mi? Başka bir markayla karıştırıyor olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…