Oneplus 12R satışa çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZCPS21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 703
OnePlus kurulduğundan beri ucuz, düşük fiyat odaklı cihazlar üreten firma değil mi? Başka bir markayla karıştırıyor olabilir misiniz?
OP 8 veya 9 serisine kadar iyi bir algısı vardı, sonradan değişti bu algı.
320 dolar falan değil miydi bu telefon, nasıl bu fiyata geldi oğlum?
530$ Amerika'da, Avrupa'da 600€ falan.

OnePlus kurulduğundan beri ucuz, düşük fiyat odaklı cihazlar üreten firma değil mi? Başka bir markayla karıştırıyor olabilir misiniz?

Hayır, ilk yıllarında CynogenMOD'u resmi olarak barındıran ve orta halli fiyata yüksek donanım sunan bir markaydı. Keza daha sonra çıkan OxygenOS, Android 11'e kadar stabil ilerliyordu. Android 12 ile Oppo'nun ColorOS'unu temel almaya başladı ve o andan itibaren OS olarak patladılar. Tabii bu iyi zamanlarda başında Carl Pei vardı, Carl Pei şu an Nothing'in başında. OP'nin mirasını Nothing ile devam ettirmeye çalışıyor, şu anlık iyi gidiyor gibi. Tabii CMF adlı bir yan markayı kuruluşundan kısa bir süre sonra çıkarması dışında .

OxygenOS ColorOS temelini aldığı zaman asıl zirvesine ulaştı. OxygenOS 13 gayet güzel çalışıyordu. OPPO'yu temel almalarına rağmen performans asla düşmedi. Şu an görüyorum ki fiyatları artırıp tasarımları mahvetmişler.

Hayır kendileri ColorOS'u temel almadan önce Stock Android'e oldukça yakın bir arayüzdü, ColorOS ile birlikte gereksiz animasyon ve Bloatware çöplüğüne döndüler.

Hayır kendileri ColorOS'u temel almadan önce Stock Android'e oldukça yakın bir arayüzdü, ColorOS ile birlikte gereksiz animasyon ve Bloatware çöplüğüne döndüler.
Stok Android'den uzaklaşmaları gayet iyi oldu çünkü süper bir tasarıma geçmişlerdi. Ayrıca ColorOS'dan farklı olarak Bloatware'ları kaldırmak çok kolaydı. ColorOS da kullandım ben, ADB ile kaldırmak bile çok zordu.

BBK grubu bu sene benzer tasarımlarla amiral gemisi cihaz sundu.
Xiaomi 14 Ultra, Realme GT5 Pro, OP 12 serisi, Vivo X100 falan...
Oppo da vardı galiba.
Vivo X100'ü ve Xiaomi 14 Ultra'yı gördüm. Bence onların tasarımları fena değil. Kameralar büyük ama OP gibi yana kaydırmamışlar aksine tasarımı toparlamak için ortaya almışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…