OnePlus 15 alınır mı?

barcaxsto

Uzman
Yer
Türkiye
Başlangıçta Nothing Phone 3 ve Google Pixel 10 Pro XL modeli arasında kalmıştım. Ancak mevcut değerlendirmelerim sonucunda, rotayı OnePlus 15'e çevirmeyi düşünüyorum. Karar vermeden önce, tecrübeli OnePlus kullanıcılarının görüşlerine ihtiyacım var. Markayı ve cihazlarını genel olarak önerir misiniz?

Nothing Phone 3 vs Google Pixel 10 Pro XL hakkında konuştuğumuz konu aşağında, isteyenler göz atabilir.

Bence alınır, tasarımı ve güzel yazılımı rahatlıkla alınabilir yapıyor. Ayrıca IPX9K sertifikası da suya karşı dayanılabilirlik açısından diğer telefonlara göre öne geçiriyor.

OnePlus kullanıcısı olarak tavsiye etmem, sağlam, akıcı stabil cihazdır ama kameraları vasattır, ayrıca pixel ve nothing'e kayıt varken OnePlus'a yok.

Not: coloros OneUI'dan bile stabildir.

OnePlus kullanıcısı olarak tavsiye etmem, sağlam, akıcı stabil cihazdır ama kameraları vasattır, ayrıca pixel ve nothing'e kayıt varken OnePlus'a yok.

Not: coloros OneUI'dan bile stabildir.
OnePlus kaydı konusunda 8 ay sonra iki cihazı 4 aylık bir süre için taşımak gerekiyor, ancak bu durumu büyük bir engel olarak görmüyorum. Ayrıca, OxygenOS içeren Global sürüm için kaydın mümkün olabileceği bilgisini aldım. Bu bağlamda, kamera performansı dışında cihazla yaşadığınız spesifik bir sorun oldu mu?

Kamera hakkında ayrıntılı inceleme;
Bence alınır, tasarımı ve güzel yazılımı rahatlıkla alınabilir yapıyor. Ayrıca IPX9K sertifikası da suya karşı dayanılabilirlik açısından diğer telefonlara göre öne geçiriyor.
Tasarım estetiği ve OxygenOS'in akıcılığı beklentimi karşıladı. Snapdragon 8 Elite Gen 5 işlemci ve 7300mAh batarya gibi teknik donanım güçlü bir temel sunuyor. Kamera ve ekran özellikleri de kişisel kullanımım için yeterli tatmini sağlamaktadır.

Ayrıca, OxygenOS içeren Global sürüm için kaydın mümkün olabileceği bilgisini aldım. Bu bağlamda, kamera performansı dışında cihazla yaşadığınız spesifik bir sorun oldu mu?
Cihazla kamera dışında yaşadığım her hangi spesifik bir sorunum olmadı, 2021-2025 başına kadar OnePlus 9 5G kullandım, şu an da babam kullanıyor cihazı, sadece pili biraz öldü gibi, harici bir sıkıntısını görmedim ben, ek olarak yeşil çizgi problemi çözüldü zaten şu an sıkıntısı kamera diyebilirim OnePlus için.

Kayıt konusuna geleceksek OnePlus'lar Coloros alt yapısına geçtiği için kayıt mümkün değil, ROM ile alakasız.

Kayıt konusuna geleceksek OnePlus'lar Coloros alt yapısına geçtiği için kayıt mümkün değil, ROM ile alakasız.
Hocam OxygenOS ve ColorOS arasında ki fark tam olarak nedir onu anlayamadım ben çünkü araştırdığıma göre OnePlus 15, bölgesine göre iki farklı işletim sistemi seçeneği ile geliyor: Global versiyonlarda OxygenOS, Çin versiyonlarında ise ColorOS yüklü olarak sunuluyor. OxygenOS, daha sade ve stok Android'e yakın bir arayüz sunarken, ColorOS 15 Çin'e özgü bazı özellikler ve özelleştirmeler içeriyor ve Global sürümüne kayıt yaptırmak mümkün olacağını söylüyorlar bugün telefoncu bir tanıdığımla konuştuğumda öyle dedi ama emin değilim.

İnşallah bende sorun yaşamam, üç sene kullanayım yeter bana. (üç senede bir telefon değiştirmek gibi bir rutinim var. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…