barcaxsto

Uzman
Yer
Türkiye
Yurt dışından telefon almayı düşünüyorum ve iki model arasında kararsız kaldım: Nothing Phone 3 ve Google Pixel 10 Pro XL.

Nothing Phone 3'ün tasarımı beni çok etkiledi, eksantrik ve farklı tasarımlar her zaman ilgimi çekmiştir. Ayrıca Nothing OS'in sunduğu Essential Space gibi özellikleri ve kullanıcı arayüzü de çok hoşuma gitti bir tasarımcı olarak tam bana hitap eden bir telefon gibi hissettiriyor. Ancak, telefonun işlemcisi ve kamerası gibi teknik özellikleri nedeniyle tam anlamıyla bir amiral gemisi olamadığı söyleniyor firma her ne kadar bunu inkar etse bile öyle. Öte yandan, Google Pixel 10 Pro XL tam bir amiral gemisi: Kamerası mükemmel, arayüzü saf Android (GApps dışında ekstra bir şey yok bu Nothing Phone telefonları içinde geçerli) ancak Nothing'in tasarım ve NothingOS'in yazılım deneyimini sunmuyor ve üstüne Fiyatlar arasında büyük bir fark var;
  • Pixel 10 Pro XL (16 GB + 512 GB): 1.319 dolar.
  • Nothing Phone 3 (16 GB + 512 GB): 899 dolar.
Arada 420 dolar fark var. Aslında Nothing Phone 3'ü almaya karar vermiştim, ancak Pixel 10 Pro XL araya girince kafam karıştı. Bu yüzden sizin görüşlerinizi almak istedim: Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz? Bu fiyat farkı, iki telefonun donanımsal özellikleri göz önüne alındığında haklı bir fark mı? Yoksa Nothing Phone 3'e haksızlık mı ediyorum? Nothing Phone 3 verilen paraya gerçekten değer mi?

Son düzenleme:
Yurt dışından telefon almayı düşünüyorum ve iki model arasında kararsız kaldım: nothing Phone 3 ve Google Pixel 10 Pro XL.

Nothing Phone 3'ün tasarımı beni çok etkiledi, eksantrik ve farklı tasarımlar her zaman ilgimi çekmiştir. Ayrıca nothing OS'in sunduğu Essential space gibi özellikleri ve kullanıcı arayüzü de çok hoşuma gitti bir tasarımcı olarak tam bana hitap eden bir telefon gibi hissettiriyor. Ancak, telefonun işlemcisi ve kamerası gibi teknik özellikleri nedeniyle tam anlamıyla bir amiral gemisi olamadığı söyleniyor firma her ne kadar bunu inkar etse bile öyle. Öte yandan, Google Pixel 10 Pro XL tam bir amiral gemisi: Kamerası mükemmel, arayüzü saf Android (GApps dışında ekstra bir şey yok bu nothing Phone telefonları içinde geçerli) ancak Nothing'in tasarım ve Nothingos'in yazılım deneyimini sunmuyor ve üstüne fiyatlar arasında büyük bir fark var;
  • pixel 10 Pro XL (16 GB + 512 GB): 1.319 dolar.
  • nothing Phone 3 (16 GB + 512 GB): 899 dolar.
Arada 420 dolar fark var. Aslında nothing Phone 3'ü almaya karar vermiştim, ancak pixel 10 Pro XL araya girince kafam karıştı. Bu yüzden sizin görüşlerinizi almak istedim: Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz? Bu fiyat farkı, iki telefonun donanımsal özellikleri göz önüne alındığında haklı bir fark mı? Yoksa nothing Phone 3'e haksızlık mı ediyorum? nothing Phone 3 verilen paraya gerçekten değer mi?

İkisini de şahsen almazdım. Pixel 10'da ekran ve parmak izi sorunu var, Nothing 3'te de öyle sorunlar var diyenler var. Ama ikisinden biri olacaksa Pixel 10.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisinden birisi olursa Pixel, diğer türlü iPhone 17 serisine göz atın derim.

Nothing almazdım, Pixel'in de kamerasının diğer amiral gemileriyle yarışabilecek durumda oldugunu düşünmüyorum.
15 Ultra, S25 Ultra.
İkisinden birini almak istiyorum. Apple kullanmam, Samsung ve Xiaomi gibi firmalar da artık midemi bulandırdı. Yıllarca kullandım, farklı bir şeyler denemek istiyorum. Ayrıca kamerasına haksızlık etmeyin, tarafsızlığı tartışma konusu olsa bile DXOmark'ın yaptığı kamera incelemesinde ciddi puan almış;
İkisini de şahsen almazdım. Pixel 10'da ekran ve parmak izi sorunu var, Nothing 3'te de öyle sorunlar var diyenler var. Ama ikisinden biri olacaksa Pixel 10.
Arada bulunan fiyat farkına değer diyorsunuz yani?
İkisinden birisi olursa Pixel, diğer türlü iPhone 17 serisine göz atın derim.
Teşekkür ederim ama Apple almayı düşünmüyorum Android dışında telefon kullanmam... Pixel ise kafa karıştırıcı derecede iyi gerçekten.

Yurt dışından telefon almayı düşünüyorum ve iki model arasında kararsız kaldım: Nothing Phone 3 ve Google Pixel 10 Pro XL.

Nothing Phone 3'ün tasarımı beni çok etkiledi, eksantrik ve farklı tasarımlar her zaman ilgimi çekmiştir. Ayrıca Nothing OS'in sunduğu Essential Space gibi özellikleri ve kullanıcı arayüzü de çok hoşuma gitti bir tasarımcı olarak tam bana hitap eden bir telefon gibi hissettiriyor. Ancak, telefonun işlemcisi ve kamerası gibi teknik özellikleri nedeniyle tam anlamıyla bir amiral gemisi olamadığı söyleniyor firma her ne kadar bunu inkar etse bile öyle. Öte yandan, Google Pixel 10 Pro XL tam bir amiral gemisi: Kamerası mükemmel, arayüzü saf Android (GApps dışında ekstra bir şey yok bu Nothing Phone telefonları içinde geçerli) ancak Nothing'in tasarım ve NothingOS'in yazılım deneyimini sunmuyor ve üstüne Fiyatlar arasında büyük bir fark var;
Arada 420 dolar fark var. Aslında Nothing Phone 3'ü almaya karar vermiştim, ancak Pixel 10 Pro XL araya girince kafam karıştı. Bu yüzden sizin görüşlerinizi almak istedim: Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz? Bu fiyat farkı, iki telefonun donanımsal özellikleri göz önüne alındığında haklı bir fark mı? Yoksa Nothing Phone 3'e haksızlık mı ediyorum? Nothing Phone 3 verilen paraya gerçekten değer mi?
Kesinlikle Xperia 1 Mark 7.

Kamerası, yazılımı ve kalitesi manyak bir cihaz.

İkisinden birini almak istiyorum. Apple kullanmam, Samsung ve Xiaomi gibi firmalar da artık midemi bulandırdı. Yıllarca kullandım, farklı bir şeyler denemek istiyorum. Ayrıca kamerasına haksızlık etmeyin, tarafsızlığı tartışma konusu olsa bile DXOmark'ın yaptığı kamera incelemesinde ciddi puan almış;

Arada bulunan fiyat farkına değer diyorsunuz yani?

Teşekkür ederim ama Apple almayı düşünmüyorum Android dışında telefon kullanmam... Pixel ise kafa karıştırıcı derecede iyi gerçekten.

S25 Ultra, 15 Ultra dışında denemek istesem Vivo X200 Ultra alırdım. Puan veren yerlerle alakalı değil, kıyaslamaları izliyorum bayağı geride kalıyor pixel 10 serisi.

Pixel kesinlikle.