Sirius0

Başarılı
Yeni telefon almak istiyorum ve Google Pixel'e kafayı taktım. Sarı siteye bakmaya karar verdim ve sunucu kayıtlı adı altında cihazları gördüm, sizce alınır mı? Kapanma ihtimali falan var mı? Çin malı Android'lerden ve Apple cihazlardan sıkıldım ve cidden saf bir Android deneyimi istiyorum.

Alınır diyenler illaki olacaktır, sorunsuz kullananlar da illaki vardır fakat ben alınmaz diyen tarafta yer alacağım. 2. el düzgün TR cihazları alabilirsin, 2. el platformlarında bol bol uygun fiyatlı üst seviye modeller mevcut.

Bu arada hangi Pixel'den bahsediyoruz? Pixel telefonlarının çoğu ya sorunlu ya da öne çıkan özelliği yok.

Pixel telefonlar genellikle Amerika'da yaşayan fazla beklentisi olmayan insanlar için üretiliyor. Ayrıca kayıt işi Pixel telefonlarda meçhul, Xiaomi ve Vivo'daki gibi sorunsuz garantili kayıt olmuyor.

O paraya çok daha iyi performans veren TR cihazı alırsın. Tensor işlemciler güçsüz kalıyor o paraya.

Yeni telefon almak istiyorum ve Google Pixel'e kafayı taktım. Sarı siteye bakmaya karar verdim ve sunucu kayıtlı adı altında cihazları gördüm, sizce alınır mı? Kapanma ihtimali falan var mı? Çin malı Android'lerden ve Apple cihazlardan sıkıldım ve cidden saf bir Android deneyimi istiyorum.

İşlemci çok handikaplı kayıt işi kolay olması lazımda pek verimli değiller saf Android deneyimini Custom ROM ile de alabilirsin.

Hayır alınmaz. Pixel 10 ise asla alınmaz. Yedek parçası yok, batarya bile değiştiremezsin :D çok istersen iyi bir TR cihazı al ona Custom ROM kur. Ya da nothing al onu önermesem bile.

Bu arada hangi Pixel'den bahsediyoruz? Pixel telefonlarının çoğu ya sorunlu ya da öne çıkan özelliği yok.

9 serisi.

Pixel telefonlar genellikle Amerika'da yaşayan fazla beklentisi olmayan insanlar için üretiliyor. Ayrıca kayıt işi pixel telefonlarda meçhul, Xiaomi ve Vivo'daki gibi sorunsuz garantili kayıt olmuyor.

O paraya çok daha iyi performans veren TR cihazı alırsın. Tensor işlemciler güçsüz kalıyor o paraya.

Neredeyse ben, telefonu sadece iletişim ve sosyal medya için kullanacağım için çok da önemli değil.

Hayır alınmaz. Pixel 10 ise asla alınmaz. Yedek parçası yok, batarya bile değiştiremezsin :D çok istersen iyi bir TR cihazı al ona Custom ROM kur. Ya da nothing al onu önermesem bile.

Google Pixel alırsam zaten grapheneos kurmayı düşünüyorum.

Kerem Enginar'ın kendi parasıyla alıp incelediği Pixel 10 Pro XL çok kötü bir pil performansına sahipti, isterseniz bir incelemesini inceleyin öncelikle. İlla ki alacaksanız da size ait atıl vaziyette ama sinyal almakta sorunu olmayan cihazların imei numarasını vererek imei patlamasının önüne bir nebze geçebilirsiniz.

Pixel'ler genel olarak sıkıntılı cihazlar olduğundan tavsiye etmem.

İyi bir geliştirici kitlesi olan bir cihaz al ve ona AOSP ROM kur, daha fazla verim alırsın :).