Yıllar geçti hala büyük ikili dışında diğer firmaların modellerine amiral serisi fiyatı çekmelerinin manasını anlayamadım. Bu telefonu almam için diğer markaların güncel giriş amiral serisi modeline denk bir fiyatlandırma olması lazım ki "bunun girişini alacağıma öbür markanın amiralini alayım" fikri oluşsun zihnimde.

Yıllar geçti hala büyük ikili dışında diğer firmaların modellerine amiral serisi fiyatı çekmelerinin manasını anlayamadım. Bu telefonu almam için diğer markaların güncel giriş amiral serisi modeline denk bir fiyatlandırma olması lazım ki "bunun girişini alacağıma öbür markanın amiralini alayım" fikri oluşsun zihnimde.
Vergiler, fiyatlandırma ve kar marjı sıkıntı, durum bu şekilde olmasaydı Android tarafında Samsung ve Xiaomi tercih etmekle yetinmezdim. Find X9 Pro ve Oneplus 15 çiçek gibi cihazlar ama fiyatına bak bir de.

İthalatını yapan Teknoess facebook grubunda 50 adet önsipariş 63000 TL fiyattan, ürünler stoklara gelene kadar verilen önsiparişler ise 65000 TL fiyattan satıldı bilginize.