Xenshi Başarılı Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 272 Çözümler 2 Beğeniler 45 Yer Bursa 29 Temmuz 2024 #1 Cihaz OnePlus Nord 3 Merhaba, Android 14 telefonuma nasıl tema yükleyebilirim? Kendi ayarlarında yok.
8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.960 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.412 29 Temmuz 2024 #2 Aşağıdaki linkte ayrı bir link var. Oraya bir bak istersen. İngilizcen varsa okuyabilirsin. Sürprizbozan: Link OnePlus Community Introducing our new OnePlus Community experience, with a completely revamped structure, built from the ground-up. community.oneplus.com
Aşağıdaki linkte ayrı bir link var. Oraya bir bak istersen. İngilizcen varsa okuyabilirsin. Sürprizbozan: Link OnePlus Community Introducing our new OnePlus Community experience, with a completely revamped structure, built from the ground-up. community.oneplus.com
cenazeyebekleriz Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.961 Makaleler 10 Çözümler 28 Beğeniler 3.971 Yer Aydın 29 Temmuz 2024 #3 Xenshi dedi: Merhaba, Android 14 telefonuma nasıl tema yükleyebilirim? Kendi ayarlarında yok. Genişletmek için tıkla... Theme Store 10.2.0_expt (arm64-v8a) (Android 5.1+) APK Download by HeyTap - APKMirror Theme Store 10.2.0_expt (arm64-v8a) (Android 5.1+) APK Download by HeyTap - APKMirror Free and safe Android APK downloads www.apkmirror.com Linkten tema mağazasını indirelim: Ardından ben kısmına girip oturum açalım, eğer OnePlus kimliğimiz yoksa yaratalım, giriş yaptıktan sonra istediğiniz temayı kullanabilirsiniz.
Xenshi dedi: Merhaba, Android 14 telefonuma nasıl tema yükleyebilirim? Kendi ayarlarında yok. Genişletmek için tıkla... Theme Store 10.2.0_expt (arm64-v8a) (Android 5.1+) APK Download by HeyTap - APKMirror Theme Store 10.2.0_expt (arm64-v8a) (Android 5.1+) APK Download by HeyTap - APKMirror Free and safe Android APK downloads www.apkmirror.com Linkten tema mağazasını indirelim: Ardından ben kısmına girip oturum açalım, eğer OnePlus kimliğimiz yoksa yaratalım, giriş yaptıktan sonra istediğiniz temayı kullanabilirsiniz.
KS KS Xenshi Başarılı Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 272 Çözümler 2 Beğeniler 45 Yer Bursa 29 Temmuz 2024 #4 cenazeyebekleriz dedi: Theme Store 10.2.0_expt (arm64-v8a) (Android 5.1+) APK Download by HeyTap - APKMirror Theme Store 10.2.0_expt (arm64-v8a) (Android 5.1+) APK Download by HeyTap - APKMirror Free and safe Android APK downloads www.apkmirror.com Linkten tema mağazasını indirelim: Eki Görüntüle 69623 Ardından ben kısmına girip oturum açalım, eğer OnePlus kimliğimiz yoksa yaratalım, giriş yaptıktan sonra istediğiniz temayı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağolıun hocam zaten halletmiştim o işi.
cenazeyebekleriz dedi: Theme Store 10.2.0_expt (arm64-v8a) (Android 5.1+) APK Download by HeyTap - APKMirror Theme Store 10.2.0_expt (arm64-v8a) (Android 5.1+) APK Download by HeyTap - APKMirror Free and safe Android APK downloads www.apkmirror.com Linkten tema mağazasını indirelim: Eki Görüntüle 69623 Ardından ben kısmına girip oturum açalım, eğer OnePlus kimliğimiz yoksa yaratalım, giriş yaptıktan sonra istediğiniz temayı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağolıun hocam zaten halletmiştim o işi.