Detaylar
Kim cevapladı?Aşağıdaki linkte ayrı bir link var. Oraya bir bak istersen. İngilizcen varsa okuyabilirsin.
community.oneplus.com
OnePlus Community
Introducing our new OnePlus Community experience, with a completely revamped structure, built from the ground-up.
Merhaba, Android 14 telefonuma nasıl tema yükleyebilirim? Kendi ayarlarında yok.
Theme Store 10.2.0_expt (arm64-v8a) (Android 5.1+) APK Download by HeyTap - APKMirror
Theme Store 10.2.0_expt (arm64-v8a) (Android 5.1+) APK Download by HeyTap - APKMirror Free and safe Android APK downloads
Linkten tema mağazasını indirelim:
Ardından ben kısmına girip oturum açalım, eğer OnePlus kimliğimiz yoksa yaratalım, giriş yaptıktan sonra istediğiniz temayı kullanabilirsiniz.
Sağolıun hocam zaten halletmiştim o işi.![]()
Theme Store 10.2.0_expt (arm64-v8a) (Android 5.1+) APK Download by HeyTap - APKMirror
Theme Store 10.2.0_expt (arm64-v8a) (Android 5.1+) APK Download by HeyTap - APKMirror Free and safe Android APK downloadswww.apkmirror.com
Linkten tema mağazasını indirelim:
Eki Görüntüle 69623
Ardından ben kısmına girip oturum açalım, eğer OnePlus kimliğimiz yoksa yaratalım, giriş yaptıktan sonra istediğiniz temayı kullanabilirsiniz.