GodOfWar

Deneyimli
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba;

Turkcell'in son zamanlarda duyurulan OnePlus paketi içerisinde birçok platform bulunmakta. Bu paket 3 ayrı paketten oluşur. Bu paketlerden birini isterseniz taahhütlü isterseniz taahhütsüz olarak satın alabilirsiniz. Kampanyaya katılım için faturalı hatta sahip olmanız gerekmektedir. Ayrıca buna ek olarak satın alımlarda mobil ödemenin aktif olması gerekiyor. Paketi satın aldıktan sonra hattınıza tanımlanıyor ve Turkcell uygulaması üzerinden servislerim sekmesinden üyelikleri yönetebiliyorsunuz. Aklınızda bulunsun, bu paketlerden birini aldıktan sonra taahhüt yapılıyor, eğer 4-5 ay kullanımda memnun olmazsanız, paketinizi iptal ettirirseniz tarafınıza cayma bedeli yansır. Taahhütsüz paket yaptırırsanız her ay taahhütsüz paket yansır. Kampanya devam ettiği süre içerisinde alt paketten üst pakete geçiş yapabiliyorsunuz. Paket içeriği fiyatlandırması ve paket detayları aşağıdaki gibidir.

• Turkcell One Star: 500 TL (Taahhütlü)
  • Turkcell OnePlus: 600 TL (Taahhütlü)
  • Turkcell One Premium: 690 TL (Taahhütlü)

• Turkcell One Star: 893 TL (Taahhütsüz)
  • Turkcell OnePlus: 1.035 TL (Taahhütsüz)
  • Turkcell One Premium: 1.132 TL (Taahhütsüz)

Turkcell One Star paket içeriği;
  • TV Plus
  • HBO Max
  • Netflix (Temel Paket)
  • Amazon Prime
  • YouTube Premium
  • YouTube Music
  • Lifebox
  • Wonjokids

Turkcell OnePlus paket içeriği;
  • TV Plus
  • HBO Max
  • Netflix (Standart Paket)
  • Amazon Prime
  • YouTube Premium
  • YouTube Premium Music
  • Fizy
  • Lifebox
  • Wonjokids

Turkcell One Premium paket içeriği;
  • TV Plus
  • HBO Max
  • Netflix (Premium)
  • Amazon Prime
  • YouTube Premium
  • YouTube Premium Music
  • Fizy
  • Lifebox
  • Wonjokids

One Star için konuşuyorum;

TV Plus 130 liradan başlayan fiyat diyor. İçinde HBO Max var ayrıca.

Netflix temel paket 190 lira, Nays'la alırsanız cashback ile 95 lira.

Amazon Prime aynı şekilde Nays cashback ile 35 lira.

YouTube Premium bireysel 80 lira, Nays cashback ile 40 lira, içinde YouTube Music de var.

Etti toplam 300, geriye kaldı Lifebox, Wonjokids. Onları bilmiyorum. Çok da kullanılan şeyler değildir zaten. One Star en ucuz 500 lira. Yani neredeyse 2 aylık para. Bana mantıklı gelmedi.