Selam!
Bugün ilk kez böyle bir liste yapıyorum. İşte önerdiğim simülasyon oyunları:
1 - Supermarket Simulator
Oyunda adında olduğu gibi bir süpermarketi işletiyoruz. Geliştirmeler, dekorasyon gibi özellikler mevcut. Henüz oyun sınırlı biraz çünkü erken erişimde. Ama 2 ayda bir güncelleme alıyor.
2 - Tavern Master
Taverna yöneticisi olduğumuz bu oyun geniş kapsamlı bir taverna yönetim oyunudur. Kuş bakışı açısıyla oynanıyor. Oyunumuza aldığımız elemanlar ile başlıyoruz. Oyun kapsamlı bir oyun.
3 - Old Market Simulator
Oyunda eski çağlarda bir marketi yönetiyoruz. Mallarımız gemi aracılığı ile geliyor. Oyunun çok oyunculu modu da mevcut. Oyun henüz erken erişimde ve güncelleme alıyor.
4- Factory Outlet Simulator
Oyun bir giyim mağazası simülasyonu. Hemen yanımızda bir adet küçük fabrika var. Üretip üretip satıyoruz. Geliştirmeler ve dekorasyonlar mevcut.
5 - Food Truck Simulator
Şehrin farklı yerlerinde kamyonla fast food satabildiğimiz bir oyun. Güzel bir oyun, henüz daha tam bitiremedim. Demosu mevcut, dilerseniz indirip öyle de göz atabilirsiniz.
6- Car For Sale Simulatoe 2023
Araba satıcısı olduğumuz bu oyun cidden sarıyor. Henüz erken erişimimde. Kendi dükkanınızı geliştirip dekore edebiliyorsunuz. Oyunda 35 saati devirdim.
7- Car Tech
Türk yapımı ve çerezlik bir araba tamir oyunu. Grafikler hoş, lego tarzı. Dükkanınızı gelişirebilir, daha iyi aletler alabilirsiniz. Ama dediğim gibi oyun çerezlik. Ona rağmen 7.5 saatimi devirdim.
8 - Barista Simulator
Barista olduğumuz bu oyunda, dükkanımızı geliştiebiliyor, yeni elemanlar alabiliyor ve kahve tarifleri öğrenebiliyoruz. Oyun artık maalesef güncelleme almıyor.
9 - Accident
Kazaların nasıl yaşandığını araştırdığımız ve ilk yardım yaptığımız bir oyundur. Henüz tam olarak oynamayadım. Bilgisayarım bakımdan geldiğinde oynayacağım.
Kapanış-
Teşekkürler! Daha fazla isterseniz takipte kalın ve söyleyin.