Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam!
Bugün ilk kez böyle bir liste yapıyorum. İşte önerdiğim simülasyon oyunları:

1 - Supermarket Simulator

Oyunda adında olduğu gibi bir süpermarketi işletiyoruz. Geliştirmeler, dekorasyon gibi özellikler mevcut. Henüz oyun sınırlı biraz çünkü erken erişimde. Ama 2 ayda bir güncelleme alıyor.

2 - Tavern Master

Taverna yöneticisi olduğumuz bu oyun geniş kapsamlı bir taverna yönetim oyunudur. Kuş bakışı açısıyla oynanıyor. Oyunumuza aldığımız elemanlar ile başlıyoruz. Oyun kapsamlı bir oyun.

3 - Old Market Simulator

Oyunda eski çağlarda bir marketi yönetiyoruz. Mallarımız gemi aracılığı ile geliyor. Oyunun çok oyunculu modu da mevcut. Oyun henüz erken erişimde ve güncelleme alıyor.

4- Factory Outlet Simulator

Oyun bir giyim mağazası simülasyonu. Hemen yanımızda bir adet küçük fabrika var. Üretip üretip satıyoruz. Geliştirmeler ve dekorasyonlar mevcut.

5 - Food Truck Simulator

Şehrin farklı yerlerinde kamyonla fast food satabildiğimiz bir oyun. Güzel bir oyun, henüz daha tam bitiremedim. Demosu mevcut, dilerseniz indirip öyle de göz atabilirsiniz.

6- Car For Sale Simulatoe 2023

Araba satıcısı olduğumuz bu oyun cidden sarıyor. Henüz erken erişimimde. Kendi dükkanınızı geliştirip dekore edebiliyorsunuz. Oyunda 35 saati devirdim.

7- Car Tech

Türk yapımı ve çerezlik bir araba tamir oyunu. Grafikler hoş, lego tarzı. Dükkanınızı gelişirebilir, daha iyi aletler alabilirsiniz. Ama dediğim gibi oyun çerezlik. Ona rağmen 7.5 saatimi devirdim.

8 - Barista Simulator

Barista olduğumuz bu oyunda, dükkanımızı geliştiebiliyor, yeni elemanlar alabiliyor ve kahve tarifleri öğrenebiliyoruz. Oyun artık maalesef güncelleme almıyor.

9 - Accident

Kazaların nasıl yaşandığını araştırdığımız ve ilk yardım yaptığımız bir oyundur. Henüz tam olarak oynamayadım. Bilgisayarım bakımdan geldiğinde oynayacağım.

Kapanış-
Teşekkürler! Daha fazla isterseniz takipte kalın ve söyleyin.

Şu simülasyona başladığımdan beri diğerlerini unuttum. :D

Not: Direk gidip satın almayın lütfen, FPV ekipmanı gerekiyor.

Kapanış-
Ben olsaydım Car Mechanic Simulator'u de tavsiye ederdim. :)

1725618915539.webp

Selam!
Bugün ilk kez böyle bir liste yapıyorum. İşte önerdiğim simülasyon oyunları:

1 - Supermarket Simulator

Oyunda adında olduğu gibi bir süpermarketi işletiyoruz. Geliştirmeler, dekorasyon gibi özellikler mevcut. Henüz oyun sınırlı biraz çünkü erken erişimde. Ama 2 ayda bir güncelleme alıyor.

2 - Tavern Master

Taverna yöneticisi olduğumuz bu oyun geniş kapsamlı bir taverna yönetim oyunudur. Kuş bakışı açısıyla oynanıyor. Oyunumuza aldığımız elemanlar ile başlıyoruz. Oyun kapsamlı bir oyun.

3 - Old Market Simulator

Oyunda eski çağlarda bir marketi yönetiyoruz. Mallarımız gemi aracılığı ile geliyor. Oyunun çok oyunculu modu da mevcut. Oyun henüz erken erişimde ve güncelleme alıyor.

4- Factory Outlet Simulator

Oyun bir giyim mağazası simülasyonu. Hemen yanımızda bir adet küçük fabrika var. Üretip üretip satıyoruz. Geliştirmeler ve dekorasyonlar mevcut.

5 - Food Truck Simulator

Şehrin farklı yerlerinde kamyonla fast food satabildiğimiz bir oyun. Güzel bir oyun, henüz daha tam bitiremedim. Demosu mevcut, dilerseniz indirip öyle de göz atabilirsiniz.

6- Car For Sale Simulatoe 2023

Araba satıcısı olduğumuz bu oyun cidden sarıyor. Henüz erken erişimimde. Kendi dükkanınızı geliştirip dekore edebiliyorsunuz. Oyunda 35 saati devirdim.

7- Car Tech

Türk yapımı ve çerezlik bir araba tamir oyunu. Grafikler hoş, lego tarzı. Dükkanınızı gelişirebilir, daha iyi aletler alabilirsiniz. Ama dediğim gibi oyun çerezlik. Ona rağmen 7.5 saatimi devirdim.

8 - Barista Simulator

Barista olduğumuz bu oyunda, dükkanımızı geliştiebiliyor, yeni elemanlar alabiliyor ve kahve tarifleri öğrenebiliyoruz. Oyun artık maalesef güncelleme almıyor.

9 - Accident

Kazaların nasıl yaşandığını araştırdığımız ve ilk yardım yaptığımız bir oyundur. Henüz tam olarak oynamayadım. Bilgisayarım bakımdan geldiğinde oynayacağım.

Kapanış-

Teşekkürler hocam, ETS2 olmasını beklerdim.

Ek olarak Car Mechanic Simulator 2021, House Builder, Contraband Police ve Crime Scene Simulator'u da öneririm. Özellikle Crime Scene Simulator'u şiddetle öneririm.

Teşekkürler hocam, ETS2 olmasını beklerdim.
Çok bilindikleri önermek istemedim be hocam. Hem daha çok kendi sevdiğim oyunları ekledim listeye.

Ben olsaydım Car Mechanic Simulator'u de tavsiye ederdim. :)

Eki Görüntüle 81190
Hiç oynamadım hocam. Hatta satın bile almadım. Bilmediğim için önermek istemedim. Bu önerdiğim oyunların hepsi biraz da olsa oynadığım oyunlar.

Son düzenleme:
Son zamanlarda simülasyonlara sardım baya :D Ama en çok sevdiğim Top Sellers Ecommerce Simülator. Denerseniz haber verin :D