Forumda son sıralar bir öneri açma isteği var, normal konudan çok öneri konusu var. Forum resmen XenForo'ya hizmet amacıyla açılmış ve XenForo üreticilerinin acaba biz bu içeriğe daha nasıl özellikler koyabiliriz diye düşünürken açmış oldukları bir denek forumuna döndü iyice. Her önüne gelen forum hakkındaki bir yeri beğenmiyor ve öneri açıyor. Şartlar değişmeli mümkünse.

Neden öneri sunamıyorum, oy veremiyorum? 50 mesaj ve 2 haftalık üyelik şartı az. Forumun 4. ayındayken en azından 1 aylık üyelik ve 250 civarı bir mesaj sınırı koyulabilir.

Artı 32 Eksi
Bu arada konuya 250 mesaj sınırı koyma sebebim yönetimin de öneri açma şartı için mesaj sınırı koymasından kaynaklanıyor. Gerçi koymaları normal her forumda var. Normal şartlarda 1 yıllık üyelik altı hiç kimsenin öneri sunmaması gerekiyor ama forum çok çok yeni olduğu için önerilerdeki saçmalıklar iyice göze batmaya başladı. @Vavien. dediği gibi ayda 1 öneri sınırı olursa şartları değiştirmeye gerek de yok.

Katılıyorum, önerileri birilerinin tekeline verelim. Buraya gelen çoğu insan aynı düzeni başka platformdan halihazırda bilmiyormuşçasına.

En az 1 aylık üyelik ve 2500 mesaj şartı getirilebilir sanki 😇.

Öneri verebilecek üyeler tam liste:

Ekran görüntüsü_2024-03-10_17-10-54.webp

400 mesaj ve 1 ay üyeliğe tamamım.
Screenshot_2024-03-10-19-07-55-390_com.android.chrome-edit.webp

Screenshot_2024-03-10-19-10-57-956_com.android.chrome-edit.webp

@683 şaka yapıyordum 😀. Keşke beğenmedim atmasaydınız 🙂. Zaten 2500 mesaj aşırı fazla olur şu anlık. Neyse canınız sağ olsun 😅.

Son düzenleme: