Merhaba,
Biliyorum, ufak ve işleve etkisi olmayan bir öneri. Yine de bu öneriyi sunasım geldi. Şu an öneri artılama ve eksileme butonları masaüstü ve mobil görünümlerinde sırayla şu şekilde:
Bunları, temsil ettikleri görevlere uyum sağlayacak şekilde artı ve eksiye çevirebiliriz. Önerdiğim sembolleri ve Unicode kodlarını paylaşayım:
İlginiz için teşekkürler.
Biliyorum, ufak ve işleve etkisi olmayan bir öneri. Yine de bu öneriyi sunasım geldi. Şu an öneri artılama ve eksileme butonları masaüstü ve mobil görünümlerinde sırayla şu şekilde:
Bunları, temsil ettikleri görevlere uyum sağlayacak şekilde artı ve eksiye çevirebiliriz. Önerdiğim sembolleri ve Unicode kodlarını paylaşayım:
- Artı: +, Unicode kodu
U+002B. Direkt klavyedeki artı tuşuna denk geliyor sanırım. - Eksi: −, Unicode kodu
U+2212. Klavyedeki eksi tuşu sanırım şunu yazıyor, dikey olarak ortada değil. (Dikeydeki pozisyon fonta göre de oldukça değişebiliyormuş, bu öneri için deneme yaparken fark ettim.)
.contentVote-vote.contentVote-vote--up:before'dacontent: "\002b";..contentVote-vote.contentVote-vote--up:before'dacontent: "\2212";..contentVote-vote:before'dafont-weight: 900;. (Gözüme en hoş gelen kalınlık bu oldu.).contentVote-vote:before'dafont-family: none;. (Şimdilik çözümlerden biri olarak bunu buldum, hoş olmayabilir. Ayar bu şekildeyken semboller tam ortada duruyor.).contentVote-vote'tadisplay: flex;. (Bu da bir önceki gibi anlık bulduğum bir çözüm. Bunu yapmayıncaaelementinin::before'a göre yukarıdan ekstra bir yüksekliği oluyor, nedenini tam çözemedim.)
İlginiz için teşekkürler.