2426 Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 1.270 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.213 24 Mart 2024 #1 Öneri konularında bazı şeyleri girmek zorunlu olmalı. Örneğin bütçe, sıfır mı ikinci el mi gibi. Sizin fikirlerinizi de bekliyorum. Artı 11 Eksi
Öneri konularında bazı şeyleri girmek zorunlu olmalı. Örneğin bütçe, sıfır mı ikinci el mi gibi. Sizin fikirlerinizi de bekliyorum.
Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 24 Mart 2024 #2 Zorunlu zaten? 0, 2. el olayı zorunlu değil ama bütçe belirtmelisiniz. Eksik bilgi vermekten ceza yersiniz aksi taktirde.
Zorunlu zaten? 0, 2. el olayı zorunlu değil ama bütçe belirtmelisiniz. Eksik bilgi vermekten ceza yersiniz aksi taktirde.
Devrimci Kedi Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.602 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 2.207 Yer Beylikdüzü/İstanbul 24 Mart 2024 #3 2426 dedi: Öneri konularında bazı şeyleri girmek zorunlu olmalı. Örneğin bütçe, sıfır mı ikinci el mi gibi. Sizin fikirlerinizi de bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Yani her kategori için olmasa da belirli kategoriler için olmalı. Upladım.
2426 dedi: Öneri konularında bazı şeyleri girmek zorunlu olmalı. Örneğin bütçe, sıfır mı ikinci el mi gibi. Sizin fikirlerinizi de bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Yani her kategori için olmasa da belirli kategoriler için olmalı. Upladım.
4 4953 Deneyimli Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 642 Çözümler 4 Beğeniler 775 24 Mart 2024 #4 Silinen üye dedi: Zorunlu zaten? 0, 2. el olayı zorunlu değil ama bütçe belirtmelisiniz. Eksik bilgi vermekten ceza yersiniz aksi taktirde. Genişletmek için tıkla... Direkt bütçe kısmına bütçe girilmeyen konular da onaylanmamalı bence. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2024
Silinen üye dedi: Zorunlu zaten? 0, 2. el olayı zorunlu değil ama bütçe belirtmelisiniz. Eksik bilgi vermekten ceza yersiniz aksi taktirde. Genişletmek için tıkla... Direkt bütçe kısmına bütçe girilmeyen konular da onaylanmamalı bence.