Makaleler
35
Yer
Kocaeli
Selam dostlar,

Bu tableti aktif kullanıyorum. OneUI 8 Android 16 güncellemesi ile birlikte ana ekranın en üst kısmında bir çizgi belirdi sistem tarafından. Hatta kırmızı ile işaretledim. Bunu nasıl kapatacağımı bulamadım, sinir bozucu geliyor bana. Ayarlar, Google nereye girersem gireyim geliyor o kısım. Ve o kısımdan kaynaklı girdiğim yerlerde küçülmeler meydana gelebiliyor. Good Lock üzerinden bir ayar mı var, anlayamadım. Nasıl kapatırız bunu komple?

@Heribert Yavuz
@8597

1000018929.webp

1000018923.webp

Ayarlar>Gelişmiş Özellikler>Çoklu Pencere kısmına gelip ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Ayarlar>Gelişmiş Özellikler>Çoklu Pencere kısmına gelip ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Hocam tarif ettiğiniz yerden, kırmızı ile işaretlediğim yeri kapatınca düzeldi. Teşekkür ederim.

Screenshot_20251021_003649_Settings.webp

Ek olarak, şu kısmı nasıl kapatabiliriz sizce? Kapanır mı oda?

Screenshot_20251021_003657_One UI Home.webp

@Eagles, ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok ne yazık ki.

Tamamdır hocam, tekrar araştırayım. UI8 ve Android 16 ile geldi zaten bunlar, daha önce yoktu.

GoodLock'tan homeup bölümünden task changer kısmına girin, belki orada kapatma ayarı vardır. Ya da Samsung'un ayarlarındada kapayma ayarı olabilir.

O tablette kapalı hocam bende ya. Acaba var mı ayar, var ise hangisi? Tablet ayarları kısmından tekrar didik didik edeyim madem.