Şu an bir tek Minecraft oynuyorum. Bed Wars falan. CS 2 var ama iyi oynayamıyorum iki kere ölünce sıkılıp çıkıyorum. LoL aşırı uzun sürüyor ve karakterleri bilmediğim için ölüp duruyorum. Online vakit geçirebileceğim oyunlar var mı?
Şu an bir tek Minecraft oynuyorum. Bed wars falan. CS 2 var ama iyi oynayamıyorum iki kere ölünce sıkılıp çıkıyorum. LoL aşırı uzun sürüyor ve karakterleri bilmediğim için ölüp duruyorum. Online vakit geçirebileceğim oyunlar var mı?
Dediğim oyunların gameplay videolarına bakabilirsin hepsi akıcı sarıyor, Battle Royale oyunları 30dk vs sürüyor CS gibi ufak haritada tek bir noktadan sürekli adam beklemiyorsun.
Sanırım pvz garden warfare oyunundan bahsediyor olmalısınız Back 4 Blood veya Left 4 Dead de olabilir. Eğer bu 3 oyunda değil ise biraz daha bahseder misiniz? Ayrıca DM deathmatch demek.
Sanırım pvz garden warfare oyunundan bahsediyor olmalısınız Back 4 Blood veya Left 4 Dead de olabilir. Eğer bu 3 oyunda değil ise biraz daha bahseder misiniz? Ayrıca DM deathmatch demek.