Şu an bir tek Minecraft oynuyorum. Bed Wars falan. CS 2 var ama iyi oynayamıyorum iki kere ölünce sıkılıp çıkıyorum. LoL aşırı uzun sürüyor ve karakterleri bilmediğim için ölüp duruyorum. Online vakit geçirebileceğim oyunlar var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?konsolsevdalısı
Çalışkan
Şu an bir tek Minecraft oynuyorum. Bed wars falan. CS 2 var ama iyi oynayamıyorum iki kere ölünce sıkılıp çıkıyorum. LoL aşırı uzun sürüyor ve karakterleri bilmediğim için ölüp duruyorum. Online vakit geçirebileceğim oyunlar var mı?
Battle Royale oynarsanız Fortnite, Apex Legends, Steam PUBG güzeldir. ARC Raiders güzeldir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Battle Royale oynarsanız Fortnite, Apex Legends, Steam PUBG güzeldir. ARC Raiders güzeldir.
Bunlar hep CS tarzında oyunlar değil mi? Ölüp ölüp durunca oynamak zindan oluyor.
DM seviyorsanız ya da rol yapmayı seviyorsanız MTA önerebilirim.
DM ne bilmiyorum MTA'ya da şimdi baktım hiç hoş gelmedi bana.
DM seviyorsanız ya da rol yapmayı seviyorsanız MTA önerebilirim.
Bir oyun vardı zombilerden kaçıyorduk falan onlinedı ama hiç oynamadım neydi o biliyor musunuz ve hala oynanıyor mudur acaba?
Steam PUBG'de tek maç 30 dakika sürüyor ve aşırı zevkli, bir kere ölünce bitiyor. Denemeni öneririm.
Arc Raiders.
konsolsevdalısı
Çalışkan
Dediğim oyunların gameplay videolarına bakabilirsin hepsi akıcı sarıyor, Battle Royale oyunları 30dk vs sürüyor CS gibi ufak haritada tek bir noktadan sürekli adam beklemiyorsun.
DM ne bilmiyorum MTA'ya da şimdi baktım hiç hoş gelmedi bana.
Bir oyun vardı zombilerden kaçıyorduk falan onlinedı ama hiç oynamadım neydi o biliyor musunuz ve hala oynanıyor mudur acaba?
Sanırım pvz garden warfare oyunundan bahsediyor olmalısınız Back 4 Blood veya Left 4 Dead de olabilir. Eğer bu 3 oyunda değil ise biraz daha bahseder misiniz? Ayrıca DM deathmatch demek.
Sanırım pvz garden warfare oyunundan bahsediyor olmalısınız Back 4 Blood veya Left 4 Dead de olabilir. Eğer bu 3 oyunda değil ise biraz daha bahseder misiniz? Ayrıca DM deathmatch demek.
Left 4 Dead galiba. Steam'den satın almadan online oynamanın yolu var mı?