11100

Becerikli
Merhaba neredeyse sürekli online oyun oynuyorum. LoL, CS2 ve Valorant. Bu üçlüde takılıyorum genelde. Nadiren 911 operatör ve stronghold crusaders oynuyorum. Ama online oyunlara biraz ara vermeye karar verdim. Özellikle CS2 de haftalık dropu alıp salacağım yeni drop gelene kadar. Önerilerinizi bekliyorum. Normalde triple a oyunlar oynardım da hem param hem de sistemim yetmiyor onlara. Sevdiğim türler aksiyon, macera, yarış, çok zorlamayan strateji, tadında abartılmamış korku oyunları, indie. Arkaya şarkı açıp oynayabileceğım oyunlarda önerebilirsiniz. Ama chill olmasın mümkünse.
Sistemim: i512450H işlemci.
Intel UHD Graphics ekran kartı.
8 GB LPDDR5 4800 MHz RAM.
Not: Chill oyunları fazla sevmiyorum o yüzden mümkünse stardew falan önermeyin.

Merhaba, Rimworld oyununu önerebilirim. Bir tür koloni - kaynak yönetme oyunudur kendileri. Bayağı detaylı ama öyle kafa karıştıracak türde değil. Bir yandan neredeyse gerçek bir birey olan kolonistlerinizin ihtiyaçlarını ( mental ve fiziksel olarak ) karşılamaya çalışırken diğer yandan da gelen tehlikelere karşı yine kolonistleri kullanarak hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
( Grafik alerjiniz yoksa çok keyifli oyundur.)

Offline olarak gerilim ve hafif korku dramı istiyorsanız, Metro 2023 Redux'ü şiddetle öneririm. Saygılarımla.

The Elder Scrolls IV: Oblivion. Görüntü veren her bilgisayar bu oyunu rahatlıkla oynatır. Üstüne görevleri ve evreni de şahanedir. 2006'da çeşitli dergiler tarafından GOTY almış bir oyundur.