Valla hocam ayda kaç kez açtım hep aynıydıEkran görüntüleriyle kanıt attın mı? Biraz daha zorlarsan destek talebin otomatik network ekibine düşüyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2024
- Makaleler
- 2
Sorununu detaylıca anlat. Teknik ekiple kınuşman gerektiğini anlat. Hafif bi şiddetli konuş. Durumun ciddiyetini anlat. Zaten Türk Telekom altyapısı genel olarak sıkıntılı, routinginizde bu kadar sıkıntılı olduğunu bilmiyordum falan de. Hafif köşeye sıkıştır onları
Sorununu detaylıca anlat. Teknik ekiple kınuşman gerektiğini anlat. Hafif bir şiddetli konuş. Durumun ciddiyetini anlat. Zaten Türk Telekom altyapısı genel olarak sıkıntılı, routinginizde bu kadar sıkıntılı olduğunu bilmiyordum falan de. Hafif köşeye sıkıştır onları.
Telekoma geçmek cözüm olur mu peki, modem arayüzünde FastPath mod değil interleaved modunda bir türlü FastPath geçirtemedim o yüzdende olabilir mi?
- Makaleler
- 2
MH'ye söylediniz mi bunu? Kendileri geçirebilir FastPath'e.Telekoma geçmek cözüm olur mu peki, modem arayüzünde FastPath mod değil interleaved modunda bir türlü FastPath geçirtemedim o yüzdende olabilir mi?
Mh'ye söylediniz mi bunu? Kendileri geçirebilir FastPath'e.
Söyledim ama böyle bir uygulamamız yok sadece GigaFiber yapabiliyoruz dedi.
- Makaleler
- 2
Hocam öyleyse yapabilicek pek bir şey yok. Siz bir kere daha açık, ciddi bir dille yukarda dediğim gibi müşteri hizmetlerine haber verin. Zorla network ekibine bağlanmak isteyin.Söyledim ama böyle bir uygulamamız yok sadece GigaFiber yapabiliyoruz dedi.
Hocam öyleyse yapabilecek pek bir şey yok. Siz bir kere daha açık, ciddi bir dille yukarıda dediğim gibi müşteri hizmetlerine haber verin. Zorla network ekibine bağlanmak isteyin.
Tamamdır hocam teşekkür ederim.
Yeni konular
-
-
-
Çözüldü Technopat "Hesap kapatılmıştır" sorunu için ne yapabilirim?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-
Samsung Galaxy S23'te One UI 8.5 güncellemesi sonrası pil süresindeki değişim
- Mr. Soprano
-