Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Yani anlamakta güçlük çekiyorum bunları. Normalde küfür etmeyi sevmem, nefret ederim. Hatta küfür edenle direkt olarak muhatabı keserim. Diğer bir sorunsa bence yaş sorunudur. Adam, eğlencesine "hep pusmak gerekiyor bu oyunda" yazar ama başka biri çıkıp "yaş kaç?" der. Bu örnek, biraz garip gelebilir ama durum böyle.

Kitlesi genellikle çocuklar olan (mesela Valorant gibi) oyunlarda çocuklar iyi oynayamadığı için takıma çocuk gelince "kesin kaybettik" algısı oluşuyor. Haksız da sayılmazlar; çünkü hem kötü oynuyorlar, hem de toxiclik yapıyorlar. Düşünsene hocam; saatlerce rank kasmışsın, artık sırtın boynun ellerin ağrımış oynamaktan, rank maçında takıma 10 yaşında full toxic birisi geliyor. Bu duruma haliyle sinirlenirsin. Biz de bu durumdan şikayetçiyiz zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kitlesi genellikle çocuklar olan (mesela Valorant gibi) oyunlarda çocuklar iyi oynayamadığı için takıma çocuk gelince "kesin kaybettik" algısı oluşuyor. Haksız da sayılmazlar; çünkü hem kötü oynuyorlar, hem de toxiclik yapıyorlar. Düşünsene hocam; saatlerce rank kasmışsın, artık sırtın boynun ellerin ağrımış oynamaktan, rank maçında takıma 10 yaşında full toxic birisi geliyor. Bu duruma haliyle sinirlenirsin. Biz de bu durumdan şikayetçiyiz zaten.

Bu yüzden de online oyunlarla arama hiç olmadığı kadar mesafe koyuyorum hocam. Önceden çok oynardım. Şimdi pek oynamıyorum

Takıma 10 yaşında Full toxic birisi geliyor. Bu duruma haliyle sinirlenirsin. Bizde bu durumdan şikayetçiyiz zaten.

Bu konuda katılıyorum çünkü gerçekten ortada verilmiş bir emek var fakat sebepsiz yere bir insanın yaşıyla ilgili söylemlerde bulunulmasından hiç hoşnut değilim.