OnlyFans yasaklanmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 236
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Makaleler
1
Yer
Phoenix, Arizona
Bence yasaklanması ve kullanan kişilerin fuhuştan tutuklanması gerek, sırf bedeninden faydalanıp milyonlarca lira kazanmasına izin verilmemeli kimsenin. Bu içeriklere para veren kişiler ayrı bir seviyede zaten orasına girmiyorum bile. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ben bir sakınca görmüyorum. Pezevenklerin elinde harap olacaklarına kendi istedikleri gibi kazansınlar. Yasaklanması daha da kötü olur.

O da doğru, ama böyle insanların gözlerine soktukları zaman gençler de özenmeye başlıyor. Hele ki ekonomimiz kötü olunca genç kızlar bu tarz uygulamalara yönelip ileride çok pişmanlık çekebilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İsteyen para veriyor bu tarz seylere. Bana zarari yok, neden yasaklansın?

İfadeler: 143
Bana bir zararı yok. Kimseye zorla kullandırtmıyorlar. Beni ilgilendirmiyor.

Son düzenleme:
Yasak değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum?

Oda doğru, ama böyle insanların gözlerine soktukları zaman gençlerde özenmeye başlıyor. Hele ki ekonomimiz kötü olunca genç kızlar bu tarz uygulamalara yönelip ileride çok pişmanlık çekebilirler.
Erkek olarak siz de bu işi yapabilirsiniz, iyi kazandırıyor ve sadece kadınlara özgü değil. Ancak özellikle bu ekonomiyle mücadele ederken insanlar bunlara yöneliyor ve ileride büyük pişmanlık duyabilirler. Eskiden bu kadar popüler değildi, toplumun ruh sağlığı ve geleceği açısından olumsuz etkileri olabileceğini düşünüyorum. Yine de herkesin kendi kararı, isteyen istediğini yapsın, deli gibi arz/talep var.
Ayrıca genelevler devlet kontrolünde çoğalmalı, çalışanlar normal meslek olarak görülmeli ve sanal zevk yerine insanlar gerçekte yaşamalı diye düşünüyorum. Cinsel açlığın ve tecavüz gibi durumlarında kısmen önüne geçmiş oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…