190 kaslı biriysen bir de yanına güzel hatun alıp seks kasedi çekersen görürsün parayı.Bedenimi görmek için para veren birilerinin olacağını sanmıyorum çünkü kadın değilim, ayrıca kadın olsam bile bu şekilde para kazanmak istemem.
Detaylar
Kim cevapladı?Yasaklamakla bitmez ki. Başka yer açılır oradan devam ederler. O açılan yeri de yasaklasan yine başka yer açılır. Bu durum hiç bitmez. İnsanların nasıl para kazandıkları beni ilgilendirmiyor. Bana zararı olmayana bir şey demem dediğim gibi. Kullananlar memnunsa bir şey diyemem. Onu yapın bunu yapmayın diye karışmaya hakkım yok.
Koneko Toujou
Üstün
Bence yasaklanması ve kullanan kişilerin fuhuştan tutuklanması gerek, sırf bedeninden faydalanıp milyonlarca lira kazanmasına izin verilmemeli kimsenin. Bu içeriklere para veren kişiler ayrı bir seviyede zaten orasına girmiyorum bile. Siz ne düşünüyorsunuz?
İnternette bedavası varken itinayla para veren kerizlerin paralarına çöküyorlar. Böyle insanlar da bunu hak ediyor zaten. Şahsi fikrim yasaklanmasının saçma olması. Bu gibi siteleri yasaklaya yasaklaya insanları baskılaya baskılaya cinsel açlığın zirve yaptığı bir ülke oluşturdular.
millet o kadar baskılandı ki bunlar ayıp gösterilerek bazıları damacana s*****yorlar
İnternette bedavası varken itinayla para veren kerizlerin paralarına çöküyorlar. Böyle insanlar da bunu hak ediyor zaten. Şahsi fikrim yasaklanmasının saçma olması. Bu gibi siteleri yasaklaya yasaklaya insanları baskılaya baskılaya cinsel açlığın zirve yaptığı bir ülke oluşturdular.
millet o kadar baskılandı ki bunlar ayıp gösterilerek bazıları damacana s*****yorlar
Şöyle bir durum var. Batıda da cinsellik yaşayamayan, dışlanan çirkin, çekici olmayan, çok da parası da olmayan insanlar var. Ama adam az bir çalışmayla kendine bilgisayar, konsol, araba, bilmem ne bir sürü şey diziyor. Buradaki birinin bir bira bile alırken eli titriyor. Hindistan'a bak mesela aynı durumdalar. Halkın %90'ı cinsel açlık çekiyor, normal açlığı geçtim.
- Makaleler
- 1
Sadece başarılı olanları görüyorsunuz. Herkes 180 cm, sarışın, uzun saçlı ve kusursuz değil. Böyle olanların da bir fark yaratıp kendilerini tanıtması gerekiyor.Yeni baslayanlar bile 2 ay gecmeden TOP %10’a girip aylık 10.000 dolardan fazla kazaniyor hocam. Ne alaka?
Alttaki sitede ortalama £150 denmiş.
Onlyfans'tan bir çok arkadaşım var, ne ünlüler ne siyasetçilerden para kaldırıyorlar bir bilseniz. Neyse benim de işime yarıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Birisi içerik üretiyor, öbürü satın alıyor. Alan mutlu, veren mutlu.
Ne sakıncası var?
Ona buna yasak diye diye Twitter, TikTok, Po**hub, Wikipedia'yı da yasaklattınız.
Ne sakıncası var?
Ona buna yasak diye diye Twitter, TikTok, Po**hub, Wikipedia'yı da yasaklattınız.