@236, siz fikrinizi söylüyorsunuz; aynı şekilde ben de fikrimi söylüyorum. Bunda herhangi sorun yok ancak sizin karıştığınız nokta çoğunlukta milletin nasıl para kazandığı. Bırakalım da nasıl kazanıyorlarsa kazansınlar. @1178'in yorumuna hak verdiğimi söyleyebilirim. Açıklayıcı ve gayet mantıklı yorumu.

Bence yasaklanması ve kullanan kişilerin fuhuştan tutuklanması gerek, sırf bedeninden faydalanıp milyonlarca lira kazanmasına izin verilmemeli kimsenin. Bu içeriklere para veren kişiler ayrı bir seviyede zaten orasına girmiyorum bile. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yasaklansın. Oturdukları yerde kolay para kazanıyorlar.

Bence yasaklanması ve kullanan kişilerin fuhuştan tutuklanması gerek, sırf bedeninden faydalanıp milyonlarca lira kazanmasına izin verilmemeli kimsenin. Bu içeriklere para veren kişiler ayrı bir seviyede zaten orasına girmiyorum bile. Siz ne düşünüyorsunuz?

Seni alakadar eden ne birader? Parayı veren düdüğü çalar sana zorla aldırtmıyorlar sana, insanların özgürlüğü bu.

Sadece kitlenin belirli bir kısmı çok yüksek paralar kazanıyor. İnsanları aşağılamak, herkesin yapabileceği bir şey. OnlyFans ile doğrudan bir alakası yok. Kişinin kendi terbiyesizliği.

Beni ilgilendirmiyor. Kıskanıyor musunuz? Bu kadar kolaysa siz de hesap açıp milyonlar kazanabilirsiniz. Herkes kusursuz bedene sahip olmuyor. Olanların hepsi de “milyonlar” kazanmıyor. Ayda 1000 dolardan az kazanan çok kişi var.

Belirli bir açıdan bakıyorsunuz. Dünyadaki en zengin 100 kişiye bakarsanız çoğunun erkek olduğunu görebilirsiniz. Hâlâ da çeşitli işlerde kadınlara daha az maaş veriyorlar.
Sadece belirli kitle mi kazaniyor ? 😂

Yeni baslayanlar bile 2 ay gecmeden TOP %10’a girip aylık 10.000 dolardan fazla kazaniyor hocam ne alaka?

Dünyadaki en zengin 100 erkek bedenini satarak mi yoksa emek ve zeka ile mi zengin olmuş açıklar mısınız?