Önümüzdeki hafta oynanacak olan Avrupa maçlarında temsilcilerimize başarılar dileriz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmreBey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 317
  • Etiketler Etiketler
    avrupa

EmreBey

Başarılı
Önümüzdeki hafta oynanacak olan Avrupa maçlarında temsilcilerimize başarılar dileriz.
Skor Tahminlerini Alalım.

Galatasaray 1-1 Young Boys,
Başakşehir 1-0 St. Patrick's,
Beşiktaş 3-1 Lugano,
Trabzonspor 2-0 St. Gallen diyorum ben.

Böyle saçma bir yayınlama stili olamaz niye üçü ücretsiz iken birisi paralı? Paralı olanlar da zaten farklı farklı platformlardaydı... Saçmalık.
Paralı değil hoca. Ben ssport üyeliğimi sonlandırmama rağmen ssporttan izleyebildim ilk maçı.

Konu için:

Gs dışı hepsi kazanır umarım. GS avrupaya insin de en azından bu sene ülke puanı için 15-20 bin arası puan kasabiliriz o yüzden istiyorum. UCL'de GS'nin puan kasması çok zor olur bu sene.

Playoff maçları için yapacak bir şey yok lakin gruplara kalırsa veya yeni adıyla liglere kalırlarsa tamamen Türk takımı bizim maçlarımız ücretsiz verilecek diğer maçları izlemek isteyenler 99TL tabii için üyelik alması gerekecek.

TRT devlete ait değil mi? Vergi veriyoruz sonuçta neden bedava değil?

TRT devlete ait değil mi? Vergi veriyoruz sonuçta neden bedava değil?

Bunu yıllardır Star TV'den ücretsiz verilirken bugün neden ücretli veren insanlara sorabilirsin. Ellerinden gelse milli maçları bile ücretli verecekler yasak olduğu için şifreli veremiyorlar.

GS muhtemelen içeride kaybedecek Okan Buruk'un egosu yüzünden.
Başakşehir fark atar.
Beşiktaşım geçen sezonun intikamını çok sert alacak, o Torti'ye Werner tarifesi uygulayacağız.
Trabzonspor nefretim aşırı fazladır, umarım kazanırlar da Abdullah Avcı'ya katlanmaya devam ederler.

Hocam Okan Buruk Cezalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…