Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Böyle saçma bir yayınlama stili olamaz niye üçü ücretsiz iken birisi paralı? Paralı olanlar da zaten farklı farklı platformlardaydı... Saçmalık.
- Makaleler
- 23
Beşiktaş ve Başaksehir dışındakiler kaybedecek muhtemelen.
LA Knight
Üstün
Paralı değil hoca. Ben ssport üyeliğimi sonlandırmama rağmen ssporttan izleyebildim ilk maçı.Böyle saçma bir yayınlama stili olamaz niye üçü ücretsiz iken birisi paralı? Paralı olanlar da zaten farklı farklı platformlardaydı... Saçmalık.
Konu için:
Gs dışı hepsi kazanır umarım. GS avrupaya insin de en azından bu sene ülke puanı için 15-20 bin arası puan kasabiliriz o yüzden istiyorum. UCL'de GS'nin puan kasması çok zor olur bu sene.
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
Playoff maçları için yapacak bir şey yok lakin gruplara kalırsa veya yeni adıyla liglere kalırlarsa tamamen Türk takımı bizim maçlarımız ücretsiz verilecek diğer maçları izlemek isteyenler 99TL tabii için üyelik alması gerekecek.
TRT devlete ait değil mi? Vergi veriyoruz sonuçta neden bedava değil?Playoff maçları için yapacak bir şey yok lakin gruplara kalırsa veya yeni adıyla liglere kalırlarsa tamamen Türk takımı bizim maçlarımız ücretsiz verilecek diğer maçları izlemek isteyenler 99TL tabii için üyelik alması gerekecek.
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
TRT devlete ait değil mi? Vergi veriyoruz sonuçta neden bedava değil?
Bunu yıllardır Star TV'den ücretsiz verilirken bugün neden ücretli veren insanlara sorabilirsin. Ellerinden gelse milli maçları bile ücretli verecekler yasak olduğu için şifreli veremiyorlar.
GS muhtemelen içeride kaybedecek Okan Buruk'un egosu yüzünden.
Başakşehir fark atar.
Beşiktaşım geçen sezonun intikamını çok sert alacak, o Torti'ye Werner tarifesi uygulayacağız.
Trabzonspor nefretim aşırı fazladır, umarım kazanırlar da Abdullah Avcı'ya katlanmaya devam ederler.
Başakşehir fark atar.
Beşiktaşım geçen sezonun intikamını çok sert alacak, o Torti'ye Werner tarifesi uygulayacağız.
Trabzonspor nefretim aşırı fazladır, umarım kazanırlar da Abdullah Avcı'ya katlanmaya devam ederler.
Hocam Okan Buruk Cezalı.GS muhtemelen içeride kaybedecek Okan Buruk'un egosu yüzünden.
Başakşehir fark atar.
Yeni konular
-
-
-
BIOS güncellemesi sonrası MSI Afterburner'da bilgiler gözükmüyor
- Michael MYERS
-
-
-
-
-