Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Eskiden bir site vardı. Orada bayağı bir yama arşivi vardı. Site hacklenmişti hatırladığım kadarıyla. Bulmak zor.
eternatus
Becerikli
Eskiden bir site vardı. Orada bayağı bir yama arşivi vardı. Site hacklenmişti hatırladığım kadarıyla. Bulmak zor.
Benzer mimariler olduğu için PC yamaları Xbox'ta çalışır mı acaba?
- Makaleler
- 23
Sanmıyorum. Öyle olsaydı Xbox 360 için özel olarak yama yapmazlardı zamanında.Benzer mimariler olduğu için PC yamaları Xbox'ta çalışır mı acaba?
SkyLord
Uzman
Konsolunun içinde Türkçe GTA 5 jtagli var. Boyutu uygun olsa yayınlardim ama upload zor. PS3 için GTA San Andreas yamasını 360 ta denemiştim çalışmıştı. Belki başka yamalarda çalışır. Asıl yanakların olduğu site uçtu gitti elimde bir iki yama var istersen atabilirim
eternatus
Becerikli
Konsolunun içinde Türkçe GTA 5 JTAG'li var. Boyutu uygun olsa yayınlardim ama upload zor. PS3 için GTA San Andreas yamasını 360'ta denemiştim çalışmıştı. Belki başka yamalarda çalışır. Asıl yanakların olduğu site uçtu gitti elimde bir iki yama var istersen atabilirim.
Mükemmel olur hocam eğer sizin içinde uygunsa özellikle GTA 5 yamasina ihtiyacım var.
SkyLord
Uzman
Burada birkaç oyunun yaması var zamanında indirmiştim elimde olanlar bunlar şimdilik. GTA 5 yüklemem çok zor. O yüzden sadece bunlar verebiliyorumMükemmel olur hocam eğer sizin içinde uygunsa özellikle GTA 5 yamasina ihtiyacım var.
Xbox360tr yamalar
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
eternatus
Becerikli
Burada birkaç oyunun yaması var zamanında indirmiştim elimde olanlar bunlar şimdilik. GTA 5 yüklemem çok zor. O yüzden sadece bunlar verebiliyorum.
![]()
Xbox360tr yamalar
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Teşekkürler hocam GTA 5 yamasının PS3 versiyonunu Open IV ile Xbox 360a port ettim test etmedim ama büyük ihtimal çalışıyordur.
SkyLord
Uzman
Sonucu yazarsanız sevinirimTeşekkürler hocam GTA 5 yamasının PS3 versiyonunu Open IV ile Xbox 360a port ettim test etmedim ama büyük ihtimal çalışıyordur.
Yeni konular
-
Yeni geçilen R7 9850X3D & RTX 5080 sistemde anakartta CPU ışığı yanıyor
- Mustafa Yoğun
-
-
-
-