eternatus

Becerikli
Elimde JTAG'li Xbox 360 var. GTA 5, Blur gibi birkaç oyuna Türkçe yama nasıl yapabilirim? Tüm Xbox 360 Türkçe yama arşiv linkleri kırılmış.

Konsolunun içinde Türkçe GTA 5 jtagli var. Boyutu uygun olsa yayınlardim ama upload zor. PS3 için GTA San Andreas yamasını 360 ta denemiştim çalışmıştı. Belki başka yamalarda çalışır. Asıl yanakların olduğu site uçtu gitti elimde bir iki yama var istersen atabilirim

Konsolunun içinde Türkçe GTA 5 JTAG'li var. Boyutu uygun olsa yayınlardim ama upload zor. PS3 için GTA San Andreas yamasını 360'ta denemiştim çalışmıştı. Belki başka yamalarda çalışır. Asıl yanakların olduğu site uçtu gitti elimde bir iki yama var istersen atabilirim.

Mükemmel olur hocam eğer sizin içinde uygunsa özellikle GTA 5 yamasina ihtiyacım var.

Mükemmel olur hocam eğer sizin içinde uygunsa özellikle GTA 5 yamasina ihtiyacım var.
Burada birkaç oyunun yaması var zamanında indirmiştim elimde olanlar bunlar şimdilik. GTA 5 yüklemem çok zor. O yüzden sadece bunlar verebiliyorum

Burada birkaç oyunun yaması var zamanında indirmiştim elimde olanlar bunlar şimdilik. GTA 5 yüklemem çok zor. O yüzden sadece bunlar verebiliyorum.

Teşekkürler hocam GTA 5 yamasının PS3 versiyonunu Open IV ile Xbox 360a port ettim test etmedim ama büyük ihtimal çalışıyordur.