Önümüzdeki yıllar için 32 GB RAM yeterli midir?

Krmm

Üstün
4K oyunculuk için soruyorum arkadaşlar. RAM konusunda 64 mü yoksa 32 mi almalıyım? Önümüzdeki yılbaşında yeni ekran kartları gelince sistemi dizeceğim zaten. RAM olarak önümüzdeki 3-5 sene 32 GB idare eder mi yoksa 64 mü alınmalı?

Bir dahaki bilgisayarımda RAM'ı 64 yapacağım 32 de yetmez yakında.

Güncel oyunların tükettiği RAM'i takip edemedim hocam şu an durumlar nasıl? Özellikle 4K için soruyorum. 32 GB tüketime yaklaşıldı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

32 GB 3 yıl gibi bir süre daha yeter gibi.

Oyunda oyuna göre değişiyor ama şu an AAA oyunların çoğu 16 GB'ı sonuna kadar zorluyorlar. Eğer RUST'tan bahsediyorsak durum daha da vahim şu an 32 GB DDR5 RAM'lere sahibim ve yetmiyor.

Oyunda oyuna göre değişiyor ama şu an AAA oyunların çoğu 16 GB'ı sonuna kadar zorluyorlar. Eğer RUST'tan bahsediyorsak durum daha da vahim şu an 32 GB DDR5 RAM'lere sahibim ve yetmiyor.
O zaman 2-3 sene sonra hiç yetmez dimi hocam ? 64 alacam o halde.

Şu an çoğu işimde 32 GB yetmiyor. 64 alın.

O zaman 2-3 sene sonra hiç yetmez dimi hocam ? 64 alacam o halde.
Alabilecek durumunuz varsa zaten 64 GB RAM almalısınız ancak alacak durumunuz yoksa 32 GB RAM'de sıkıntı çıkarmaz. Halen 16 GB kullanan kullanıcılar var.

3-5 sene idare eder ben 4 gb kullanıyorum ölünce sistemi yenileyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…