4K oyunculuk için soruyorum arkadaşlar. RAM konusunda 64 mü yoksa 32 mi almalıyım? Önümüzdeki yılbaşında yeni ekran kartları gelince sistemi dizeceğim zaten. RAM olarak önümüzdeki 3-5 sene 32 GB idare eder mi yoksa 64 mü alınmalı?
Detaylar
Kim cevapladı?Bir dahaki bilgisayarımda RAM'ı 64 yapacağım 32 de yetmez yakında.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir dahaki bilgisayarımda RAM'ı 64 yapacağım 32 de yetmez yakında.
Güncel oyunların tükettiği RAM'i takip edemedim hocam şu an durumlar nasıl? Özellikle 4K için soruyorum. 32 GB tüketime yaklaşıldı mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
enderabi666
Başarılı
4K oyunculuk için soruyorum arkadaşlar. RAM konusunda 64 mü yoksa 32 mi almalıyım? Önümüzdeki yılbaşında yeni ekran kartları gelince sistemi dizeceğim zaten. RAM olarak önümüzdeki 3-5 sene 32 GB idare eder mi yoksa 64 mü alınmalı?
32 GB 3 yıl gibi bir süre daha yeter gibi.
O zaman 2-3 sene sonra hiç yetmez dimi hocam ? 64 alacam o halde.Oyunda oyuna göre değişiyor ama şu an AAA oyunların çoğu 16 GB'ı sonuna kadar zorluyorlar. Eğer RUST'tan bahsediyorsak durum daha da vahim şu an 32 GB DDR5 RAM'lere sahibim ve yetmiyor.
Shriena
Yetkin
Alabilecek durumunuz varsa zaten 64 GB RAM almalısınız ancak alacak durumunuz yoksa 32 GB RAM'de sıkıntı çıkarmaz. Halen 16 GB kullanan kullanıcılar var.O zaman 2-3 sene sonra hiç yetmez dimi hocam ? 64 alacam o halde.
3-5 sene idare eder ben 4 gb kullanıyorum ölünce sistemi yenileyeceğim.4K oyunculuk için soruyorum arkadaşlar. RAM konusunda 64 mü yoksa 32 mi almalıyım? Önümüzdeki yılbaşında yeni ekran kartları gelince sistemi dizeceğim zaten. RAM olarak önümüzdeki 3-5 sene 32 GB idare eder mi yoksa 64 mü alınmalı?
- Makaleler
- 20
Bütçe konusunda problem yoksa 64 GB mantıklı bir seçim.