Ken Carson 20

Uzman
Yer
İstanbul, Kadıköy
İyi akşamlar. Filo önünüze bu 4 aracı koysa hangisini tercih ederdiniz? Araçların çıkarabileceği kronik sorunların masrafı cebinizden çıkmıyor. Arkadaşlarla tartıştık bu konuyu. Fikirlerinizi merak ediyorum. Burada tercihim sanırım Corsa olurdu. Tasarım ve kullanım olarak sevdiğim bir araç. Sorunlarına değinmiyorum çünkü filo aracı olacak ama boyumdan dolayı çok dar Corsa. O yüzden 2. olarak da Clio tercih ederdim. Sırf tasarımına bayılıyorum diye. :D Sandero hakkında yorumum yok. Motor kombinasyonu çok yeni. Denemedim, bilmiyorum.

i20'yi de sevmediğimden dolayı eledim.
  • Sandero Expression 1.2 TCe.
  • Clio V 1.0 TCe Evolution.
  • Opel Corsa F 1.2 PureTech Edition paket 100.
  • Hyundai i20 1.0 TGDi 100 Jump.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öbürlerinden daha atik olduğundan Corsa'yı tercih ederim. Kişisel görüşüme görede tasarımı en iyi olanda o. Ancak masraflar cebimden çıksaydı I20'yi seçerdim.😀

İyi akşamlar. Filo önünüze bu 4 aracı koysa hangisini tercih ederdiniz? Araçların çıkarabileceği kronik sorunların masrafı cebinizden çıkmıyor. Arkadaşlarla tartıştık bu konuyu. Fikirlerinizi merak ediyorum. Burada tercihim sanırım Corsa olurdu. Tasarım ve kullanım olarak sevdiğim bir araç. Sorunlarına değinmiyorum çünkü filo aracı olacak ama boyumdan dolayı çok dar Corsa. O yüzden 2. olarak da Clio tercih ederdim. Sırf tasarımına bayılıyorum diye. :D sandero hakkında yorumum yok. Motor kombinasyonu çok yeni. Denemedim, bilmiyorum.

İ20'yi de sevmediğimden dolayı eledim.
  • Sandero expression 1.2 TCe.
  • Clio v 1.0 TCe evolution.
  • Opel Corsa F 1.2 puretech Edition paket 100.
  • Hyundai I20 1.0 tgdi 100 jump.

İ20 seçerdim masrafsız araç evet TRIM sesleri yalıtımı iyi olmayabilir ama o paralara da o motor ve malzeme kalitesi oluyor tek albenisi masrafsız olması.