Bütçe
45.000 TL

Yusff

Çalışkan
Bu iki scooter arasında kaldım. Hem gezme hem de ulaşım amaçlı kullanmayı düşünüyorum. Bütçem 45.000 TL ancak bin lira bile üstüne çıkamam. Önerilenizi bekliyorum.

Bu iki scooter arasında kaldım. Hem gezme hem de ulaşım amaçlı kullanmayı düşünüyorum. Bütçem 45.000 TL ancak bin lira bile üstüne çıkamam. Önerilenizi bekliyorum.
Onvo RX-4 ve RX-5 scooterları arasındaki seçim için aşağıdaki adımları dikkate alabilirsiniz:

1. Hız ve Performans:
- RX-4 ve RX-5'in maksimum hızlarını kontrol edin. Ulaşım için daha yüksek hızlar gerekebilir.

2. Batarya Kapasitesi:
- Batarya kapasitelerini karşılaştırın. Daha yüksek kapasiteli bir batarya, daha uzun menzil sunacaktır.

3. Menzil:
- Her iki modelin menzil bilgilerini göz önünde bulundurun. Uzun mesafeler için daha yüksek menzil tercih edilmelidir.

4. Ağırlık ve Taşınabilirlik:
- Scooterların ağırlıklarını karşılaştırın. Taşınabilirlik önemlidir, özellikle toplu taşıma ile kombinleyecekseniz.

5. Fren Sistemi:
- Fren sistemlerinin türlerine (disk fren, tambur fren vb.) bakın. Güvenli bir sürüş için etkili bir fren sistemine sahip olmaları önemlidir.

6. Süspansiyon:
- Süspansiyon sistemlerini inceleyin. Daha iyi bir süspansiyon, düzgün olmayan zeminlerde rahat bir sürüş sağlar.

7. Fiyat ve Garanti:
- Her iki modelin fiyatlarını kıyaslayın. Ayrıca garantilerin sürelerini kontrol edin.

8. Kullanıcı Yorumları:
- İnternetteki kullanıcı yorumlarını okuyarak, hangi modelin daha sağlam, güvenilir ve kullanışlı olduğunu öğrenin.

Bütçeniz 45.000 TL olduğundan, her iki scooterın da fiyatlarını kontrol edin. Bunları göz önünde bulundurarak hangi modelin ihtiyaçlarınıza daha uygun olduğuna karar verebilirsiniz.