Son zamanlarda stabilite sorunlari oldugunu belirten kullanicilar var lakin problem yasamazsan ortalama bir yazilim. Genel olarak elle tutulur bir RGB yazilimi henuz goremedim. Anakartinin kendi yazilimiyla yapamadigin bir sey varsa OpenRGB is gorur.
Yani güzel ama aşırı basit kaçıyor. SignalRGB'yi bu konuda daha başarılı buluyorum ışıklandırmayı o kadar iyi konumlandırabiliyorsun ki kusursuz bir akış yakalamak mümkün.
Son zamanlarda stabilite sorunlari oldugunu belirten kullanicilar var lakin problem yasamazsan ortalama bir yazilim. Genel olarak elle tutulur bir RGB yazilimi henuz goremedim. Anakartinin kendi yazilimiyla yapamadigin bir şey varsa OpenRGB is gorur.
Yani güzel ama aşırı basit kaçıyor. SignalRGB'yi bu konuda daha başarılı buluyorum ışıklandırmayı o kadar iyi konumlandırabiliyorsun ki kusursuz bir akış yakalamak mümkün.
Ben o uygulamadan hiçbir halt anlamadım. Ayarını yapiyorum kabul etmiyor, RGB'lere yansımıyor. Armoury Crate en iyisi bence. Sorunsuz kontrol edebiliyorum istediğim gibi.
Ben o uygulamadan hiçbir halt anlamadım. Ayarını yapiyorum kabul etmiyor, RGB'lere yansımıyor. Armoury Crate en iyisi bence. Sorunsuz kontrol edebiliyorum istediğim gibi.
O uygulamayı yükledim 1 kez arkaya 10 tane hizmet kurdu arka plana bakıyorum, bir sürü ASUS'la ilgili şey çalışıyor. Son çare belki ama bunları bir deneyeceğim.
O uygulamayı yükledim 1 kez arkaya 10 tane hizmet kurdu arka plana bakıyorum, bir sürü ASUS'la ilgili şey çalışıyor. Son çare belki ama bunları bir deneyeceğim.