OpenRGB güzel mi?

fortunee 76

Üstün
En iyisi OpenRGB mi RGB'leri yönetmek için? Mouse, klavye, sıvı soğutucu, RAM, kasadaki fanlar hepsini yönetebiliyor muyum?

Son zamanlarda stabilite sorunlari oldugunu belirten kullanicilar var lakin problem yasamazsan ortalama bir yazilim. Genel olarak elle tutulur bir RGB yazilimi henuz goremedim. Anakartinin kendi yazilimiyla yapamadigin bir sey varsa OpenRGB is gorur.

SignalRGB de iyi çalışıyor. Yine de anakartın kendi uygulamaları daha sade. 3rd pt yazılımlar çorba gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani güzel ama aşırı basit kaçıyor. SignalRGB'yi bu konuda daha başarılı buluyorum ışıklandırmayı o kadar iyi konumlandırabiliyorsun ki kusursuz bir akış yakalamak mümkün.

SignalRGB'de iyi çalışıyor. Yine de anakartın kendi uygulamaları daha sade. 3rd pt yazılımlar çorba gibi.

ASUS'un uygulaması var da bloatware tamamen çöplük gibi sistemi işgal ediyor bir sürü hizmet yüklüyor falan resmi olmayanlar daha sade basit geliyor

Yani güzel ama aşırı basit kaçıyor. SignalRGB'yi bu konuda daha başarılı buluyorum ışıklandırmayı o kadar iyi konumlandırabiliyorsun ki kusursuz bir akış yakalamak mümkün.

Onu da deneyeceğim.

Ben o uygulamadan hiçbir halt anlamadım. Ayarını yapiyorum kabul etmiyor, RGB'lere yansımıyor. Armoury Crate en iyisi bence. Sorunsuz kontrol edebiliyorum istediğim gibi.

O uygulamayı yükledim 1 kez arkaya 10 tane hizmet kurdu arka plana bakıyorum, bir sürü ASUS'la ilgili şey çalışıyor. Son çare belki ama bunları bir deneyeceğim.

OpenRGB ramlerimi algılamıyor, her şeyle uyumlu değil. SignalRGB güzeldi klavmeye kadar değiştirdi. MSI'ın anakart uygulamasını kullanıyorum direkt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…