Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 51
Son zamanlarda stabilite sorunlari oldugunu belirten kullanicilar var lakin problem yasamazsan ortalama bir yazilim. Genel olarak elle tutulur bir RGB yazilimi henuz goremedim. Anakartinin kendi yazilimiyla yapamadigin bir sey varsa OpenRGB is gorur.
SignalRGB'de iyi çalışıyor. Yine de anakartın kendi uygulamaları daha sade. 3rd pt yazılımlar çorba gibi.
Son zamanlarda stabilite sorunlari oldugunu belirten kullanicilar var lakin problem yasamazsan ortalama bir yazilim. Genel olarak elle tutulur bir RGB yazilimi henuz goremedim. Anakartinin kendi yazilimiyla yapamadigin bir şey varsa OpenRGB is gorur.
ASUS'un uygulaması var da bloatware tamamen çöplük gibi sistemi işgal ediyor bir sürü hizmet yüklüyor falan resmi olmayanlar daha sade basit geliyor
Yani güzel ama aşırı basit kaçıyor. SignalRGB'yi bu konuda daha başarılı buluyorum ışıklandırmayı o kadar iyi konumlandırabiliyorsun ki kusursuz bir akış yakalamak mümkün.
Onu da deneyeceğim.
Ben o uygulamadan hiçbir halt anlamadım. Ayarını yapiyorum kabul etmiyor, RGB'lere yansımıyor. Armoury Crate en iyisi bence. Sorunsuz kontrol edebiliyorum istediğim gibi.
Ben o uygulamadan hiçbir halt anlamadım. Ayarını yapiyorum kabul etmiyor, RGB'lere yansımıyor. Armoury Crate en iyisi bence. Sorunsuz kontrol edebiliyorum istediğim gibi.
O uygulamayı yükledim 1 kez arkaya 10 tane hizmet kurdu arka plana bakıyorum, bir sürü ASUS'la ilgili şey çalışıyor. Son çare belki ama bunları bir deneyeceğim.
desire doue 9
Becerikli
OpenRGB ramlerimi algılamıyor, her şeyle uyumlu değil. SignalRGB güzeldi klavmeye kadar değiştirdi. MSI'ın anakart uygulamasını kullanıyorum direkt.
OpenRGB RAM'lerimi algılamıyor, her şeyle uyumlu değil. SignalRGB güzeldi klavmeye kadar değiştirdi. MSI'ın anakart uygulamasını kullanıyorum direkt.
Önce SignalRGB deneyeyim o zaman.
Güncelleme kısmından iptal etmek lazım. Fanxpert falan kuruyor onları diyorsunuz sanırım.O uygulamayı yükledim 1 kez arkaya 10 tane hizmet kurdu arka plana bakıyorum, bir sürü ASUS'la ilgili şey çalışıyor. Son çare belki ama bunları bir deneyeceğim.