OpenSSL ile dosya şifrelemek mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WebSmith
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 175
Anladım hocam peki VeraCrypt yönetmesi zor mudur birde yedeklemesi tam nasıl yapılıyor o konuda kafam karışıyor ben 3 farklı depolamada saklayacağım bilgisayarda telefonda ve USB bellekte.

Anladım hocam peki VeraCrypt yönetmesi zor mudur birde yedeklemesi tam nasıl yapılıyor o konuda kafam karışıyor ben 3 farklı depolamada saklayacağım bilgisayarda telefonda ve USB bellekte.
Sadece bir dosya oluşturuyor o dosyayı istediğiniz yere kopyalayabilirsiniz. Grafiksel arayüzde yönergeler var. Kullanımı kolay.

Tamam hocam teşekkür ederim ben CryptoMator denemiştim onun gibi sanmıştım onda bir sürü dosya vardı bunda tek dosya ise daha kolay olur.

Kriptomator Android'de ücretli bir de. Eğer parasını verirseniz belki Android kullanımı kolay olacağı için veracryptden avantajlı olur. Ama veracrypt her türlü daha güvenli.

Kriptomator Android'de ücretli bir de. Eğer parasını verirseniz belki Android kullanımı kolay olacağı için veracryptden avantajlı olur. Ama veracrypt her türlü daha güvenli.
Hocam yazılım karışık geldi OpenSSL ile devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…