OpenWrt destekli ADSL2+ modem önerisi

Hocam Wi-Fi'yı çalışan bir modem önerebilir misin extra uğraşmak istemiyorum.

Bulabilirseniz eğer Fritzbox modemler mevcut ve bunlara OpenWrt kurulabiliyor. OpenWrt, DSL modemler için biraz sınırlı hocam. Genelde Lantiq DSL kontrolcüsü olan cihazlara kuruluyor. Yardımı olur mu bilmiyorum ama OpenWrt olmasa dahi HG658 V2 cihaz oldukça kaliteli çalışıyor.

Olabildiğince işte elde ayakta en ucuzu P2812 var ama dediğim gibi WiFi yok. O biraz sıkıntılı.

Bulabilirseniz eğer fritzbox modemler mevcut ve bunlara OpenWrt kurulabiliyor. OpenWrt, DSL modemler için biraz sınırlı hocam. Genelde lantiq DSL kontrolcüsü olan cihazlara kuruluyor. Yardımı olur mu bilmiyorum ama OpenWrt olmasa dahi HG658 V2 cihaz oldukça kaliteli çalışıyor.

Olabildiğince işte elde ayakta en ucuzu P2812 var ama dediğim gibi Wi-Fi yok. O biraz sıkıntılı.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ufferbloat-roblox-vs-30-adet-1228273811/detay hocam bu nasıl sizce? Wi-Fi olduğunu söylüyor.

O zaman modemin yanına router almanı öneririm ben TD-9970V3 modemimin yanına Xiaomi AX3000t routerı aldım ve OpenWrt kurup kullanıyorum ayrıca modem almana gerek yok.

Hocam halihazırda ASUS DSL AC51 modemim var. Buna router alabilir miyim? Bir de önerdiğiniz router biraz fazla geldi daha uygun fiyatlı bulabilir miyim acaba?

Geri
Yukarı Alt