M Mechchuck Çalışkan Katılım 25 Aralık 2025 Mesajlar 7 Çözümler 1 Beğeniler 2 31 Aralık 2025 #1 Xiaomi AX3000T kullanıyorum ve ekranda da görmüş olduğunuz gibi hiçbir paket gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2025
N NYTMARE Başarılı Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 1.069 Çözümler 3 Beğeniler 472 31 Aralık 2025 #2 Mechchuck dedi: Xiaomi AX3000T kullanıyorum ve ekranda da görmüş olduğunuz gibi hiçbir paket gözükmüyor. Eki Görüntüle 214963 Genişletmek için tıkla... Cihaz internet alıyor mu ve alıyorsa update list ile listeyi yüklemeyi denedin mi?
Mechchuck dedi: Xiaomi AX3000T kullanıyorum ve ekranda da görmüş olduğunuz gibi hiçbir paket gözükmüyor. Eki Görüntüle 214963 Genişletmek için tıkla... Cihaz internet alıyor mu ve alıyorsa update list ile listeyi yüklemeyi denedin mi?
KS KS M Mechchuck Çalışkan Katılım 25 Aralık 2025 Mesajlar 7 Çözümler 1 Beğeniler 2 1 Ocak 2026 #3 çok teşekkürler düzeldi sadece luci-app-sqm paketini yüklerken bu sorun ile karşılaşıyorum Mechchuck dedi: çok teşekkürler düzeldi sadece luci-app-sqm paketini yüklerken bu sorun ile karşılaşıyorum Genişletmek için tıkla... dns ile düzelttim Son düzenleme: 1 Ocak 2026
çok teşekkürler düzeldi sadece luci-app-sqm paketini yüklerken bu sorun ile karşılaşıyorum Mechchuck dedi: çok teşekkürler düzeldi sadece luci-app-sqm paketini yüklerken bu sorun ile karşılaşıyorum Genişletmek için tıkla... dns ile düzelttim
N NYTMARE Başarılı Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 1.069 Çözümler 3 Beğeniler 472 1 Ocak 2026 #4 Mechchuck dedi: Çok teşekkürler düzeldi. Sadece luci-App-SQM paketini yüklerken bu sorun ile karşılaşıyorumEki Görüntüle 214984 DNS ile düzelttim. Genişletmek için tıkla... İnterface>wan>advanced setting kısmında use DNS servers advertised by peer ayarı var onun tikini kaldır böylece ISP DNS adreslerini kullanmadan DNS'ini kullanabilirsin.
Mechchuck dedi: Çok teşekkürler düzeldi. Sadece luci-App-SQM paketini yüklerken bu sorun ile karşılaşıyorumEki Görüntüle 214984 DNS ile düzelttim. Genişletmek için tıkla... İnterface>wan>advanced setting kısmında use DNS servers advertised by peer ayarı var onun tikini kaldır böylece ISP DNS adreslerini kullanmadan DNS'ini kullanabilirsin.