OpenWrt SFP Modülü Türkiye'den nasıl bulunur?

Satıcı ile konuştum. Türkiye'ye getirmeyi deneyeceğim. Şimdilik bir tane sipariş ettim. Fiyatı düşük yazacak. Gelir ise farklı zamanlarda birkaç tane sipariş vermeye deneyeceğim. OpenWrt yüklü istediğimi ayrıca belirttim. Buradan da neticeyi paylaşıyor olurum.

Acaba İspanya'ya yetişir mi 2-7 Mart arasında. Bakim ben buna bir.

Hemen sipariş ederseniz yetişeceğini düşünüyorum. AliExpress linkindeki QR çalışmıyor, satıcıdan yeni QR isteyerek WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Satıcıya ulaşamazsanız numarasını, özelden yazılıyorsa verebilirim. Aynı şekilde ben siparişimi Ankara'ya, evime verdim. Bakalım gelecek mi Eğer sipariş edecek olursanız ücreti karşılığında bende bir tane alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, yurtdışından OpenWrt yüklü Alcatel Lucent G-010S-P gönderen bir satıcı buldum. Ürün elime sorunsuz ulaşırsa, satıcı ve detayları sizinle paylaşacağım.

Merhaba arkadaşlar, yurtdışından OpenWrt yüklü Alcatel Lucent G-010S-P gönderen bir satıcı buldum. Ürün elime sorunsuz ulaşırsa, satıcı ve detayları sizinle paylaşacağım.
Merhaba satıcı bilgisi alabilir miyim bizler de deneyelim.

Merhaba, henüz yeni sipariş verdim. Denemek isterseniz özelden linki paylaşabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…