Ben de GigaFiber aktivasyonu bekliyorum, geçen ay aktif olacaktı hala ses yok altyapı hazır, şimdiden bir Media converter ve SFP almayı düşünüyorum daha sonra da bu Media converterden mesh cihazına bağlantı yapıp bu şekilde kullanmayı düşünüyorum, bizim ülkede fiyatı abartı olmadan bu ikiliyi alabileceğim yer var mı? Sanırım forumdaki arkadaşların SFP aldığı satıcı bu linkteki satıcı, https://tr.aliexpress.com/item/1005007198047818.html buradan SFP ve converter birlikte 2600 gibi görünüyor ama gönderim yapılmıyor, ya ayrı ayrı alacağım belirli aralıklarla ya da Almanya veya Hollanda'ya göndertip gelen birinden getirteceğim, Almanya ve Hollanda için de 3100 TL görünüyor ücret.
İlgilenen varsa şuan Keenetic Hero KN1012 Router ile Alcatel Lucent G-010S-P SFP'yi iyi bir fiyattan veriyorum.
Keenetic Hero 2 aylık kutulu faturalı 2028 yılına kadar garantili Alcatel Lucent OpenWRT yüklü o da sorunsuz 6500'den ikisini vereceğim.
Kuruluma da yardımcı olurum.
Sarı sitede ilanım mevcut.
Ben vdsl hattımda sırf wifi 7 özelliklerini kullanabilmek için almıştım aylar önce bu cihazı. Bugün itibariyle eve Türk Telekom fiber geldi ve ftth bağlantı olarak kurulum yapıldı birkaç saat önce. Zte ONT ve Zyxel EX3501 router verildi Türk Telekom tarafından. Benim kullanmakta olduğum Tp-Link router ile bu konuda ve diğer konularda adı geçen sfp modülleri uyumlu olarak çalışıyor mu? Recep Baltaş Bey Asus ve Keenetic router ile deneyimleyip video çekmişti ama Tp-Link ile ilgili bir deneyimi olmadı sanırım ya da ben bulamadım. Var mıdır aramızda bu deneyime sahip birileri?
Amacım daha fazla masraf yapmadan elimdeki Tp-Link Archer BE800/BE19000 routerı kullanıp önerilen spf modüllerinden biri ile bağlanmak ve mümkünse 1300 Mbps civarına çıkabilmek, mümkün değilse de aylık 1000 lira üzerinde para ödeyeceğim internet için dns bile ayarlayamayacağım kadar kısıtlı ve gözetim altındaki router-ont ikilisinden kurtulmak.
Tavsiyelerinize ve yorumlarınıza açığım, şimdiden teşekkürler