OpenWrt & SQM destekli modem önerisi

5G ağıda aktif oldu peki bu 2 ağı birleştirebiliyor muyum?

Vallahi ben denemedim o yüzden bir şey diyemiyorum ama bir yolu vardır.

Tamamdır, bir sorun daha var sanırım Wi-Fi vs çalışıyor ama WAN kablosu takılı olduğu halde routerda internet yok ve software kısmında vs hata veriyor internet olmadığı için.

Dosya Ekleri

• 1747581457191.webp
    93,5 KB · Görüntüleme: 50
Tamamdır, bir sorun daha var sanırım Wi-Fi vs çalışıyor ama WAN kablosu takılı olduğu halde routerda internet yok ve software kısmında vs hata veriyor internet olmadığı için.

Routerı WAN girişinden modeminin lan girişine bağladın mı?

Kabloyu tak çıkar yaptım bir de routerı yeniden başlattım temassızlık olmuş galiba çalışıyor şu anda teşekkür ederim her şey için.

Kabloyu tak çıkar yaptım bir de routerı yeniden başlattım temassızlık olmuş galiba çalışıyor şu anda teşekkür ederim her şey için.

Bir de son olarak software kısmında AdGuard-Home'u buldum ancak zapret çıkmıyor aratınca.

Onu YouTube'da arat oradan bulabilirsin bu arada AdBlock kurma bu tarz cihazların gücü yetmez AdBlock için mini PC routera ihtiyacın var.

Xiaomi AX3200 modeli için aynı ayarlar geçerlimi OpenWrt SQM kurmak istiyorum pek bilgim yok yardım eder misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…