shyzeq

Başarılı
Yakın zamanda router'ıma Openwrt kurup tüm her şeyi ayarlamış bulunmaktayım. Fakat eski cihazımda çok kolay yapabildiğim ama şimdi OpenWrt üzerinden bir türlü yapamadığım, istediğim cihaza belirli siteyi engellemeyi yapamadım. Bunu nasıl yapabilirim?

Yakın zamanda router'ıma OpenWrt kurup tüm her şeyi ayarlamış bulunmaktayım. Fakat eski cihazımda çok kolay yapabildiğim ama şimdi OpenWrt üzerinden bir türlü yapamadığım, istediğim cihaza belirli siteyi engellemeyi yapamadım. Bunu nasıl yapabilirim?

Cihaz bazlı site engelleme ayarını vereyim, önce o cihazın IP'sini sabitle. Sonra OpenWrt'de firewall ayarlarından Access restrictions bölümüne gir, sabitlediğin IP'yi seç ve engellemek istediğin siteleri ekle. Böylece sadece o cihaz bu sitelere erişemez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda router'ıma Openwrt kurup tüm her şeyi ayarlamış bulunmaktayım. Fakat eski cihazımda çok kolay yapabildiğim ama şimdi OpenWrt üzerinden bir türlü yapamadığım, istediğim cihaza belirli siteyi engellemeyi yapamadım. Bunu nasıl yapabilirim?
Adblock fast uygulamasını cihaza kur oradan istediğin siteyi engelleyebilirsin.
Kod:
luci-app-adblock-fast

Son düzenleme: