PhoeniXx

Çalışkan
Merhaba,

Techolay YouTube kanalında OpenWrt Kurulum videosunu izleyip ASUS AX1800U modemine OpenWrt kurulumunu yaptım ve Turkcell Superonline Ana Modeminden LAN - WAN bağlantısı yaparak internet erişimini ASUS AX1800U modeme vermeyi başardım daha sonra Zapret kurulum videosunu izleyerek onun da kurulumunu tamamladım fakat hala Discord'a erişim sağlayamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Custom DNS ile sorunu çözebilirim gibi duruyor ama şahsen OpenWrt ayarlarını otomatik DNS ayarında kullanmak istiyorum.

Bu sorunu yaşayan başkaları da varsa ve çözebildiyse nasıl çözdüğünüzü anlatabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Techolay YouTube kanalında OpenWrt Kurulum videosunu izleyip ASUS AX1800U modemine OpenWrt kurulumunu yaptım ve Turkcell Superonline Ana Modeminden LAN - WAN bağlantısı yaparak internet erişimini ASUS AX1800U modeme vermeyi başardım daha sonra Zapret kurulum videosunu izleyerek onun da kurulumunu tamamladım fakat hala Discord'a erişim sağlayamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Custom DNS ile sorunu çözebilirim gibi duruyor ama şahsen OpenWrt ayarlarını otomatik DNS ayarında kullanmak istiyorum.

Bu sorunu yaşayan başkaları da varsa ve çözebildiyse nasıl çözdüğünüzü anlatabilir misiniz?
Web browserdan girerken herhangi bir sorun yok ama ne zaman Discord uygulmasını denesem hata veriyor. Türk Telekom kullanıyorum aynı sorunu ben de yaşıyorum.

Son düzenleme:
merhaba.

ASUS RT-AX59U modeline openwrt ve zapret kurdum. Zapret için doğru paketi indirdim.
Ama uygulama üzerinden discorda giriş yapamıyorum.

merhaba.

ASUS RT-AX59U modeline openwrt ve zapret kurdum. Zapret için doğru paketi indirdim.
NFQWS protokolü sanırım Türk Telekom için işe yaramıyor. Cachyos indirip Manuel Zapret indirdim. TPWS açarak denedim şu an sıkıntısız her siteye girebiliyorum.

Merhaba,

merhaba.

Konuyu tekrar hortlatıyormuşum gibi olacak ama Zapret'in normal versiyonunu indirp usbye atın sonra Router'ın arkasındanki usb girişinden takıp SSH ile Dosyayı tmp klasörüne atın ve orda deneyin. Ben öyle çözdüm, şu an tıkır tıkır çalışıyor.

Son düzenleme:
NFQWS_OPT değerlerinizi bunlar ile değiştirin mevcut ayarlarınızı önlem olarak değiştirmeden önce kopyalayıp saklayın ben bu şekilde çözdüm
--Filter-TCP = 80, 443
--Filter-UDP = 443, 50000-50099
--DPI-desync = fake
--DPI-desync-ttl = 4