hocam zapret işini nasıl çözdün ben de arayüzden yüklediğimde discord vs bağlanamadımSenin konunu sabitledim bende ordan bakarak yapıcam şimdi yorgunum diye uğraşasım gelmedi. Bunlardan hangisini indirmem gerek? Eki Görüntüle 168051
hocam zapret işini nasıl çözdün ben de arayüzden yüklediğimde discord vs bağlanamadımSenin konunu sabitledim bende ordan bakarak yapıcam şimdi yorgunum diye uğraşasım gelmedi. Bunlardan hangisini indirmem gerek? Eki Görüntüle 168051
hocam zapret işini nasıl çözdün ben de arayüzden yüklediğimde discord vs bağlanamadım
bu konudaki şekilde ssh üstünden kurdum, interneti de zapret üstünden hızlandırdım, internet hızında bir sıkıntı yok her şey çok iyi fakat discord uygulaması dışında her yere giriyor discord appinden girmeye çalışınca girmiyor tek sıkıntım bu, işe yarar buradaki arkadaşın bahsettiği şeyÇözemedim daha ya işim bitince ssh üzerinden kurup öyle denicem bi de. https://techolay.net/sosyal/konu/openwrt-zapret-ayarlari-nasil-olmali.118869/ şu rehber yardımcı olabilir belki
bu konudaki şekilde ssh üstünden kurdum, interneti de zapret üstünden hızlandırdım, internet hızında bir sıkıntı yok her şey çok iyi fakat discord uygulaması dışında her yere giriyor discord appinden girmeye çalışınca girmiyor tek sıkıntım bu, işe yarar buradaki arkadaşın bahsettiği şey