Çözemedim daha ya işim bitince ssh üzerinden kurup öyle denicem bi de. https://techolay.net/sosyal/konu/openwrt-zapret-ayarlari-nasil-olmali.118869/ şu rehber yardımcı olabilir belki
bu konudaki şekilde ssh üstünden kurdum, interneti de zapret üstünden hızlandırdım, internet hızında bir sıkıntı yok her şey çok iyi fakat discord uygulaması dışında her yere giriyor discord appinden girmeye çalışınca girmiyor tek sıkıntım bu, işe yarar buradaki arkadaşın bahsettiği şey

bu konudaki şekilde ssh üstünden kurdum, interneti de zapret üstünden hızlandırdım, internet hızında bir sıkıntı yok her şey çok iyi fakat discord uygulaması dışında her yere giriyor discord appinden girmeye çalışınca girmiyor tek sıkıntım bu, işe yarar buradaki arkadaşın bahsettiği şey

belki bilen biri vardır onu da çözmeyi gören varsa yardımcı olur onun hakkında benimde fikrim yok

@prime ssh üzerinden kurdum ama beceremedim heralde hiçbir yasaklı siteye veya discorda erişemiyorum yardımcı olabilir misin

@prime

hocam müsait olduğun zaman yardımcı olabilir misin? 2-3 farklı rehber denedim hala başaramadım

Zapret kurulumu hakkında yardımcı olabilecek var mı?

Dosya Ekleri

• 1754008597199.webp
    1754008597199.webp
    7 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme: