Rosa Alba Çalışkan Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 0 3 Ağustos 2025 #1 ASUS AX-1800 routerıma OpenWrt kurdum sonra da Recep Baltaş'ın gösterdiği gibi zapret kurdum. Fakat Discord'a tarayıcıdan girdiğim takdirde zapret çalışıyor fakat Discord uygulaması çalışmıyor. Update failed ekranında kalıyor.
ASUS AX-1800 routerıma OpenWrt kurdum sonra da Recep Baltaş'ın gösterdiği gibi zapret kurdum. Fakat Discord'a tarayıcıdan girdiğim takdirde zapret çalışıyor fakat Discord uygulaması çalışmıyor. Update failed ekranında kalıyor.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.768 Yer İstanbul 3 Ağustos 2025 #2 Manuel kurman gerekebilir. Bir de hangi sürümü kurdun? Son sürümü kursaydın. Manuel kurulum rehberi forumda var, video rehber de gelecek. Artı 0 Eksi
Manuel kurman gerekebilir. Bir de hangi sürümü kurdun? Son sürümü kursaydın. Manuel kurulum rehberi forumda var, video rehber de gelecek.
KS KS Rosa Alba Çalışkan Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 0 3 Ağustos 2025 #3 Recep Baltaş dedi: Manuel kurman gerekebilir. Bir de hangi sürümü kurdun? Son sürümü kursaydın. Manuel kurulum rehberi forumda var, video rehber de gelecek. Genişletmek için tıkla... Sürümüm v71.2 ve manuel kurulum nedir bilmiyorum. Rehber linki atabilirseniz çok mutlu olurum. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Manuel kurman gerekebilir. Bir de hangi sürümü kurdun? Son sürümü kursaydın. Manuel kurulum rehberi forumda var, video rehber de gelecek. Genişletmek için tıkla... Sürümüm v71.2 ve manuel kurulum nedir bilmiyorum. Rehber linki atabilirseniz çok mutlu olurum.
G glider2653 Üyecik Katılım 5 Eylül 2025 Mesajlar 13 Beğeniler 11 6 Eylül 2025 #4 Rosa Alba dedi: Sürümüm v71.2 ve manuel kurulum nedir bilmiyorum. Rehber linki atabilirseniz çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... https://techolay.net/openwrt-zapret-kurulumu-nasil-yapilir/ Rehber linki burada, fakat bütün işlemleri uygulamama rağmen telefondan Discord'a erişemiyorum. Artı 0 Eksi
Rosa Alba dedi: Sürümüm v71.2 ve manuel kurulum nedir bilmiyorum. Rehber linki atabilirseniz çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... https://techolay.net/openwrt-zapret-kurulumu-nasil-yapilir/ Rehber linki burada, fakat bütün işlemleri uygulamama rağmen telefondan Discord'a erişemiyorum.