Baran777 Çalışkan Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 85 Beğeniler 19 17 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar, ben Opera GX'teki videolu görseli indirip masaüstüme eklemek istiyorum. Nasıl yaparım? Görsel:
Arkadaşlar, ben Opera GX'teki videolu görseli indirip masaüstüme eklemek istiyorum. Nasıl yaparım? Görsel:
Essex Üstün Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.603 Makaleler 14 Çözümler 53 Beğeniler 3.910 17 Ocak 2025 #2 Aşağıda olan yolda standard_themes adında bir Zip dosyası içinde olmalı. C:\Users\{Kullanıcı Adı}\AppData\Roaming\Opera Software\Opera GX Stable\themes Son düzenleme: 17 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Aşağıda olan yolda standard_themes adında bir Zip dosyası içinde olmalı. C:\Users\{Kullanıcı Adı}\AppData\Roaming\Opera Software\Opera GX Stable\themes
KS KS Baran777 Çalışkan Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 85 Beğeniler 19 17 Ocak 2025 #3 Öyle bir dosya yok ve yol yok. Artı 0 Eksi
Essex Üstün Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.603 Makaleler 14 Çözümler 53 Beğeniler 3.910 17 Ocak 2025 #4 Baran777 dedi: Öyle bir dosya yok ve yol yok. Genişletmek için tıkla... Roaming klasörü içinde Opera ile ilgili bir dosya var mı? O dosyaya girin ve themes kısmını arayın. Yolun ismi değişmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Baran777 dedi: Öyle bir dosya yok ve yol yok. Genişletmek için tıkla... Roaming klasörü içinde Opera ile ilgili bir dosya var mı? O dosyaya girin ve themes kısmını arayın. Yolun ismi değişmiş olabilir.
KS KS Baran777 Çalışkan Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 85 Beğeniler 19 17 Ocak 2025 #5 Essex dedi: Roaming klasörü içinde Opera ile ilgili bir dosya var mı? O dosyaya girin ve themes kısmını arayın. Yolun ismi değişmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Themes_backup var fakat onun içinde hiçbir dosya yok. Essex dedi: Roaming klasörü içinde Opera ile ilgili bir dosya var mı? O dosyaya girin ve themes kısmını arayın. Yolun ismi değişmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok oda. Son düzenleme: 17 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Essex dedi: Roaming klasörü içinde Opera ile ilgili bir dosya var mı? O dosyaya girin ve themes kısmını arayın. Yolun ismi değişmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Themes_backup var fakat onun içinde hiçbir dosya yok. Essex dedi: Roaming klasörü içinde Opera ile ilgili bir dosya var mı? O dosyaya girin ve themes kısmını arayın. Yolun ismi değişmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok oda.