Xi4lben

Uzman
Herkese selamlar arkadaşlar, geçenlerde YouTube'da gezinirken aşağıdaki videoya denk geldim.

Video

Video'nun kısaca özeti, Opera GX'in aslında diğer tarayıcılara göre neden daha kötü olduğunu açıklıyor. Bu videoyu izleyenler, Opera GX kullananlar bu konu hakkında yorumlarını paylaşırsa güzel olur; bilmeyen arkadaşlarımız birkaç fikir sahibi olur bu sayede.

Herkese selamlar arkadaşlar, geçenlerde YouTube'da gezinirken aşağıdaki videoya denk geldim.

Video

Video'nun kısaca özeti, Opera GX'in aslında diğer tarayıcılara göre neden daha kötü olduğunu açıklıyor. Bu videoyu izleyenler, Opera GX kullananlar bu konu hakkında yorumlarını paylaşırsa güzel olur; bilmeyen arkadaşlarımız birkaç fikir sahibi olur bu sayede.
Mobil versiyonunu 2 ay kullanmıştım çok kötüydü (bunu yapan tek kişi olabilirim heralde). Özellik olarak çok eksiği var pili öyle su gibi içiyor ki. Verileri satıp durmasından dolayı böyle heralde.

Kullanmak için sebep yok. Kullanan kişilerin bilgisayar ekipmanları RGB diye tercih edenlerden farkı olduğunu sanmıyorum. Aşırı renkli hale getirilmiş bir Chrome sadece. Verileri Çin'e yollama mevzusu vs. var birde. Kullanmak için mantıklı bir şey görmüyorum.

Gidin Zen Browser deneyin gerçekten kaliteli bir tarayıcı neye benziyor görün.

Çin'e satıyorsa çok da problem değil benim için. Vallahi en son çok ağırdı bende Zen'e geçtim o gündür zen kullanıyorum. Gx rahattı ancak Zen'de rahat 1 senedir problem yok.

Videoyu izlemedim ama imzamdan da anlayacağınız üzere Opera GX benim en nefret ettiğim tarayıcı, neden mi? Gizlilik desen yok, güvenlik desen yok, hız desen yok, optimize kaynak kullanımı desen yok, güzel bir arayüz desen yok, açık kaynak desen değil. Ama tek amacı tarayıcıyı boş boş şişirmek olan özellikler var, kullanıcının donuna kadar almak var, gereksiz AI özellikler var, ram, cpu cart curt kısıtlayıcı diye veya "Gamer tarayıcısı" (😂😂) diye saçma sapan pazarlama yapmak var, youtuberlara vs. reklam verip paralarını vermemek var. Abone sayısı hiçte fena olmayan bir arkadaşım Opera GX'ten sponsor almıştı parasını hala alamadı. 😂

Şu tarayıcıyı kullanan adam gördüğümde ciddili saygım azalıyor. Kullanmayın abicim şu tarayıcıyı, başka tarayıcı mı yok? Bak istediğiniz özellikleri söyleyin ben sizin için sıfırdan tarayıcı yazayım ama şunu kullanmayın yahu.