Detaylar
Kim cevapladı?Nikki Freeman 84
Üstün
Opera GX neden kullanılmamalı? Sebebiyle beraber alternatif tarayıcı önerebilir misiniz?
Veri güvenliği konusunda en kötü tarayıcılardan biri olabilir. Librewolf veya Zen kullanabilirsiniz.
- Makaleler
- 65
Gereksiz ağırlık yapıyor ve kasmalara da yol açıyor.Veri güvenliği konusunda en kötü tarayıcılardan biri olabilir. Librewolf veya Zen kullanabilirsiniz.
megatronn 14
Üstün
Opera GX neden kullanılmamalı? Sebebiyle beraber alternatif tarayıcı önerebilir misiniz?
Aslında kullanılmaz değil de vadettiği şeyleri çok veremiyor. Mesela RAM ve CPU limiter ayarı tamamen gösteriş amaçlı bir etkisi yok neredeyse. Ve biraz hantal bir tarayıcı. En önemlisi de veri çalma gibi iddialar var ve haksız değiller bence. Bunlara rağmen ben Opera GX kullanıyorum; dahili VPN'i var ve arayüzü hoşuma gidiyor.
Batuşş 7
Uzman
Kullanırken verilerimin çalındığı hissettiğim tek tarayıcı.
wzyben
Başarılı
Aslında kullanılmaz değil de vadettiği şeyleri çok veremiyor. Mesela RAM ve CPU limiter ayarı tamamen gösteriş amaçlı bir etkisi yok neredeyse. Ve biraz hantal bir tarayıcı. En önemlisi de veri çalma gibi iddialar var ve haksız değiller bence. Bunlara rağmen ben Opera GX kullanıyorum; dahili VPN'i var ve arayüzü hoşuma gidiyor.
Firefox, Vivaldi, Zen, Brave hangisini kullansam bilemedim. Herkes farklı bir şeyler öneriyor.Veri güvenliği konusunda en kötü tarayıcılardan biri olabilir. Librewolf veya Zen kullanabilirsiniz.
Nikki Freeman 84
Üstün
Hocam bence Firefox yerine Zen kullanabilirsiniz. Zen Firefox tabanlı.Firefox, Vivaldi, Zen, Brave hangisini kullansam bilemedim. Herkes farklı bir şeyler öneriyor.
wzyben
Başarılı
Hocam bence Firefox yerine Zen kullanabilirsiniz. Zen Firefox tabanlı.
RAM kullanımı nasıl? Bir de gizlilik olarak.
Batuşş 7
Uzman
Baba ya Brave kullanıyor.Bana çok hantal geliyordu. Mobil ve diğer cihazlarla senkronizasyon özelliği ve hafifliğinden dolayı Brave kullanıyorum.
Bende Brave 1GB RAM yiyodu ama diğer arkadaşda bi desin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Furkan Vakfı kurucu başkanı Alparslan Kuytul ve eşi gözaltına alındı
- Mustafa Aydın
-