Detaylar
Kim cevapladı?Bunlar yazıyor:
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hayır, görülmesini istemediğiniz bir sekmeyi birisi çat diye girerse F12 tuşuyla değiştirmek için.
Anlamadım ama kötü bir şey değildir herhalde.
Hedef kitleye yönelik bir sosyal medya pazarlaması nasıl yapılır, adamlar canlı örnekleri.Bunların sosyal medya hesapları yüzünden asla kullanmayacağım tarayıcıdır kendisi. Cıvık cıvık Tweet atıyorlar.
Üzerine sayfa sayfa rapor yazılır, saatlerce konuşulur. Öyle profesyonellikte, öyle başarıyla yönetiyorlar. Sizin o "cıvık cıvık" olarak nitelendirdiğiniz tweetlerin arkasında aslında yüksek bir itinayla hazırlanmış, enfes bir planlama var. Sonuçta, oyuncuların tarayıcısı, oyunculara ait. Sosyal medyası da öyle.
İşe bu açıdan bakarsanız, meseleyi anlamış olacaksınız.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Opera data topluyor.
Çinlilerle beraber yapmaları projelerini, ondan galiba.
- Makaleler
- 3
Bloke ettiğim için hayır. Ancak kendiniz girip bakabilirsiniz. Sürekli ana sayfama düşmesi dışında sorun yoktu aslında.Bu konular hakkında çok bir bilgim yok bahsettiğiniz herhangi bir Tweet'i gönderebilir misiniz merak ettim doğrusu.
Meseleyi anlayıp anlamamalık bir durum yok. Elbette burada bir PR çalışması var bana uygun değil sadece bunu belirttim. Burada bana rapor falan çıkartmanıza gerek yok.Hedef kitleye yönelik bir sosyal medya pazarlaması nasıl yapılır, adamlar canlı örnekleri.
Üzerine sayfa sayfa rapor yazılır, saatlerce konuşulur. Öyle profesyonellikte, öyle başarıyla yönetiyorlar. Sizin o "cıvık cıvık" olarak nitelendirdiğiniz tweetlerin arkasında aslında yüksek bir itinayla hazırlanmış, enfes bir planlama var. Sonuçta, oyuncuların tarayıcısı, oyunculara ait. Sosyal medyası da öyle.
İşe bu açıdan bakarsanız, meseleyi anlamış olacaksınız.
Alt+F4 ve masaüstü değiştirme ne için duruyor?