Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Vivaldi Kendi reklam engelleyicisi var istediğin gibi düzenliyorsun Başka tarayıcı arama kim dersen Operayı yapanların ayrılıp yeniden yaptığı tarayıcı
Zen Browser. (En son kullandığımda DRM içerikli platformlar çalışmıyordu)
Sadece_Emir
Uzman
Edge kullanmaktan sıkıldığım için artık tarayıcı değiştireceğim. Hangisi iyidir? Brave önermeyin. Vivaldi de önermeyin.
Firefox.
Bir zamanlar SSD'yi bozuyordu diye söylentiler vardı şu an nasıl?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ethem Efe
Üstün
Çok fazla RAM kullanıyor.Vivaldi Kendi reklam engelleyicisi var istediğin gibi düzenliyorsun Başka tarayıcı arama kim dersen Operayı yapanların ayrılıp yeniden yaptığı tarayıcı
Edge kullanmaktan sıkıldığım için artık tarayıcı değiştireceğim. Hangisi iyidir? Brave önermeyin. Vivaldi de önermeyin.
Önermeyin demişsiniz ama Brave öneririm. RAM kullanımı ve özellikleri ile en iyisi bana göre. İlla olmaz derseniz Firefox deneyin.
theodore bagwell
Başarılı
Zen çok RAM tüketmiyor muydu hocam ben en son kullandığımda 2-3 GB dayanıyordu. Şahane bir tarayıcı ama.Zen Browser. (En son kullandığımda DRM içerikli platformlar çalışmıyordu)
yusufumm07
Üstün
Ayarlardan azaltıyorsun.Çok fazla RAM kullanıyor.
Önermeyin demişsiniz ama Brave öneririm. RAM kullanımı ve özellikleri ile en iyisi bana göre. İlla olmaz derseniz Firefox deneyin.
Ethem Efe
Üstün
O kadar fazla eklentisi olan bir tarayıcı ile ayarlardan azaltsanız bile yeterli olmuyor maalesef.
Yeni konular
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-