Yönlendirmelerde paket kaybı olursa bu da oyunu etkiler. Dediğim gibi internet kutusundan direk modeme cat6 kablo çekip deneyin. Sizin daire'ye gelen kablo'da problem olma ihtimali var.
Yönlendirmelerde paket kaybı olursa bu da oyunu etkiler. Dediğim gibi internet kutusundan direk modeme CAT6 kablo çekip deneyin. Sizin Daire'ye gelen Kablo'da problem olma ihtimali var.
Oyle bir imkanim yok maalesef. Direkten geliyor kablo. Dolap ulasabilecegim bir yerde degil. Acaba elektrikci yardimi ile kabloyu degistirme imkanim var mi?
Oyle bir imkanim yok maalesef. Direkten geliyor kablo. Dolap ulasabilecegim bir yerde degil. Acaba elektrikci yardimi ile kabloyu degistirme imkanim var mi?
Gecen sene bir simsek cakmasi yasandi burada. Keenetic modemim yandi hatta. DSL hatti uzerinden bir simsek cakmasiydi. TT hiçbir sekilde ustlenmedi bende o yuzden usteleyemedim o zaman. Acaba ondan dolayi bu sorunlar yasaniyor olabilir mi diye dusunuyorum.
Ekiplere arıza kaydı actirin bence düşük hız ve yavaş internet sebebiyle, dolaptan daireye olan kısmı olcsunler. 40 metre çok bir uzaklık olmaması lazım.
Ekiplere arıza kaydı actirin bence düşük hız ve yavaş internet sebebiyle, dolaptan daireye olan kısmı olcsunler. 40 metre çok bir uzaklık olmaması lazım.
Ekipler gelmiyor hocam. 2 yildir neredeyse her ay bazen her hafta ariza kaydi actiriyorum. O yuzden kendim yapabilecegim bir sey var mi diye merak ediyorum.