Detaylar
Kim cevapladı?Birkaç ay önce buna benzer şikayet okumustum. Bug olmuş muhtemelen, isim değişikliği ile ilgili bir açıklama yok çünkü. Ki artık zaten Avea falan olmaz tekrar.
EkşiSözlük'te en son entry 23 Ekim, şebeke gitmiş ve yeniden başlattıktan sonra AVEA yazmış.
Helox
Üstün
Sanırım 5G olaylarından sonra böyle oldu. Uzun bir süredir böyle.Birkaç ay önce buna benzer şikayet okumustum. Bug olmuş muhtemelen, isim değişikliği ile ilgili bir açıklama yok çünkü. Ki artık zaten Avea falan olmaz tekrar.
Bizimkiler de ekim ayında değişti.EkşiSözlük'te en son entry 23 Ekim, şebeke gitmiş ve yeniden başlattıktan sonra AVEA yazmış.
Eki Görüntüle 203024
İnternette aratınca bu yazı çıkıyor;
DogancanYr
Başarılı
Sistemi açıp kapayınca Avea yazmaya başlamış.
İlk sahibi Avea idi.
İlk sahibi Avea idi.
Aria, Avea, Türk Telekom derken yeni isim olmayacaksa baştan başlayıp Aria ile devam etselerdi.
Merak edip nette araştırdım ama şikayetler ve müşteri hizmetlerinin bile 5,5G çalışmaları nedeniyle olabilir demesi dışında elle tutulur bir bilgi bulamadım.
Veyt
Uzman
Telefonu yeniden başlat sende de yazar.Kendi cihazımda "Turk Telekom" yazıyor. Annemin ve babamın cihazlarında da "5Gye HAZIRIZ" yazıyor. Benimki geriden gidiyor![]()
En azından bende öyle oldu.
Tamamdır deneyeceğim müsait vakitte.Telefonu yeniden başlat sende de yazar.
En azından bende öyle oldu.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu